Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Jouw hond of kat is jouw beste maatje en je bent gek op hem, maar soms brengt hij vervelende beestjes met zich mee. Vlooien en teken kunnen het leven van jouw trouwe viervoeter een stuk ongemakkelijker maken. Hier wil jij hem tegen beschermen en Petduka helpt jou hierbij door goede verzorging en voeding aan te bieden.

Petduka heeft alle producten tegen vlooien en teken in huis. Maar ook voor ontwormen, voedingssupplementen en diervoeding kun je bij ze terecht. Ze bieden merken als Advantix, Nature’s Best, Scienceplan, Advantage, Bolfo Gold en Drontal. Zorg dat jouw trouwe vriend niets te kort komt en kijk direct op Petduka hoe jij het leven van jouw maatje nog beter kunt maken.

24/7 Discount helpt jou een handje. De site zet voor jou alle afprijzingen en gratis verzendingcodes van dierenwinkels online. Zo haal jij zo voordelig mogelijk de beste producten voor je huisdier in huis. Kijk direct welke acties momenteel beschikbaar zijn voor Petduka. Shop alle producten voor jouw dierenvriend via 24/7 Discount altijd met ledenkorting.

Korting Petduka

Petduka

2.50% korting
Bezoek Petduka met korting