Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Petten

Met de zon in je gezicht is het soms lastig om dingen goed te zien en daarnaast kan het ook heel warm zijn. Het is goed om je gezicht te beschermen tegen UV-straling, want de zon is echt niet altijd goed voor je. Daarnaast vind je onder een goede pet lekkere verkoeling en kun je daardoor net iets langer iets volhouden. Petten zijn naast praktisch ook soms heel fijn, zo is het met sporten ideaal om je haar uit je gezicht te houden of kun je, met een bad hairday, je haar gewoon verstoppen onder de pet.  

Petten vind je in heel veel vormen, kleuren en maten. Zo kun je voor zowel dames als heren goede petten shoppen. Petten met een haarband en klep, of dichte petten met een platte klep. Merken in petten zijn onder andere adidas, Nike, New Era, Tommy Hilfiger en meer en bieden je net wat meer comfort tijdens de warme dagen.  

Ga voor goede petten naar 24/7 Discount en kijk waar je deze kunt shoppen en waar je dan profiteert van ledenkorting op jouw account. Zo wordt shoppen nog leuker, want ook blijf je via 24/7 Discount op de hoogte van goede acties en aanbiedingen zoals opruiming, 2+1 gratis acties en meer. 

Deus Petten Heren (Bruin)
€ 34.95
Deus Petten Heren (Groen)
€ 34.95
Deus Petten Heren (Blauw)
€ 34.95
Deus Petten Heren (Zwart)
€ 34.95
Deus Petten Heren (Zwart)
€ 34.95
Deus Petten Heren (Zwart)
€ 34.95
Van den Assem
4.00% korting

Even lekker de leukste nieuwe schoenen online shoppen doe je alleen bij Van den Assem. Van den Assem...

Bezoek Van den Assem met korting