Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Pixum is een onafhankelijke aanbieder van online-fotoservices in Nederland en Europa. Pixum biedt de leukste fotoboeken, fotoafdrukken, wanddecoratie, fotocadeaus, fotokalenders en fotowenskaarten aan. Pixum drukt uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologieën hiervoor.

De klantreacties van Pixum zijn zeer positief, vooral de uitstekende kwaliteit zorgt hiervoor. Ook scoort Pixum in meer dan 40 tests door vakbladen, tijdschriften en consumentenbonden hoog en is regelmatig testwinnaar. Voortaan korting op al je online-fotoservice aankopen?

24/7 Discount zorgt ervoor dat jij op eerste op de hoogte bent van de beste aanbiedingen en acties voor foto’s en producten met foto’s erop. Zoals gratis verzending of korting op je gehele bestelling. Kijk direct of er een actuele aanbieding of kortingscode beschikbaar is voor Pixum en profiteer. Shop voortaan via 24/7 Discount al je online fotoservice producten, ontvang ledenkorting en wees extra voordelig uit.

Korting Pixum

Pixum

7.50% korting
Bezoek Pixum met korting