Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij jouw kind een unieke belevenis cadeau doen, dan moet jij snel naar één van de Plopsa attractieparken, het theater of naar het nieuwe zwembad bij De Panne. Plopsa is een initiatief van Studio 100 en heeft inmiddels 8 verschillende entertainment gelegenheden waar jij volop kunt genieten met jouw kind van de leukste activiteiten. 

Houd je kind van klimmen en klauteren, van dieren of glijden en gaat hij graag in de leukste attracties en is het een echte waaghals, dan is Plopsa gegarandeerd iets voor hem of haar. Plopsa heeft diverse parken in De Panne, Coevorden, Coo (bij de watervallen) en op andere locaties. Bekijk de mogelijkheden voor jouw gezin en ga lekker genieten van het plezier en vertier van je kinderen. 

Even lekker weg met je kids, dat regel je natuurlijk online via 24/7 Discount bij de aangesloten webshops want dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Kijk snel of Plopsa is aangesloten en bestel vandaag nog jouw tickets om te gaat zwemmen of naar één van de parken te gaan en ontvang ledenkorting op jouw account. 

Korting Plopsa

Plopsa

3.00% korting
Bezoek Plopsa met korting