Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Red Light Secrets discount code

Bezoek in Amsterdam de Red Light Secrets, het eerste prostitutie museum ter wereld. Het museum is gevestigd in een beroemd bordeel in Amsterdam dat nog in originele staat is. Hoor de verhalen en maak gebruik van de kans om zelf achter de ramen plaat te nemen en te voelen hoe het is om vanaf de straat bekeken te worden. Boek nu bij Red Light Secrets je tickets en maak gebruik van een discountcode of boek je tickets via 24/7 Discount. Zo ben je altijd lekker voordelig uit.

Red Light Secrets openingstijden

Het beroemde Red Light Secret museum is dagelijks geopend van 10:00 tot 24:00 uur. Op bepaalde feestdagen in het jaar gelden er speciale openingstijden zoals op Koningsdag en 25 en 31 december. Check voor de actuele openingstijden de webshop van Red Light Secrets en boek gelijk je tickets voor een onvergetelijke ervaring op de Wallen.

Red Light Secrets prijs tickets

Er zijn verschillende prijzen voor een toegangsticket voor het museum. Een regulier ticket kost € 12,50 per persoon. Met een dalkaart betaal je minder, namelijk € 10,- Je kan met een dalkaart het museum bezoeken tussen 10:00 en 13:00 uur en je ontvangt dus € 2,50 korting. Kom je toch later dan 13:00 uur? Dan betaal je gewoon het prijsverschil bij aan de kassa van het museum.

Red Light Secrets instagram

Je kunt Red Light Secrets ook volgen op Facebook en Instagram. Volg de verhalen en foto’s van het eerste prostitutie museum ter wereld. Lees de stories van de bezoekers en bekijk de vele geposte foto’s. Wanneer je dit ziet, wil je ongetwijfeld zelf ook een blik werpen achter of voor de ramen van het Red Light Secrets museum.

Red Light Secrets adres

Het Red Light secrets museum is gevestigd in de binnenstad van Amsterdam aan de Oudezijds Achterburgwal 60-62, midden op de Wallen, de oudste wijk van Amsterdam. De naam van het museum dankt haar naam aan de rode lampen  die de raamborden verlichten. De Wallen wordt ook wel de Rosse buurt genoemd en is een absolute aanrader om te bezoeken. Geniet, verwonder en verbaas.

Korting Red Light Secrets

Red Light Secrets

7.00% korting
Bezoek Red Light Secrets met korting