Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Red Sightseeing discount code

Hoe ontdek je op de beste en mooiste manier een onbekende stad? Juist, met een HOP on Hop off bus- en boottour. RED Sightseeing heeft bussen en boten in maar liefst negen Europese steden. Ontdek de high-lights van bijvoorbeeld Berlijn, Stockholm, Helsinki, Sydney en Athene en ervaar de geschiedenis en elegantie van de stad. Bestel online je tickets met een discount code of boek via 24/7 Discount. Maak een account aan bij 24/7 Discount en shop online altijd voordelig.

Red Sightseeing app

Wist je dat RED Sightseeing en hele handige app beschikbaar heeft die je op je smartphone kunt downloaden? Deze app toont de realtime locatie van de bussen en boten. Superhandig, want zo weet je precies wat de opstaptijden zijn. Ook vind je er plattegrondjes van de stad en zie je waar je allemaal langs komt met de tour. Handig om deze RED Sightseeing app op je telefoon te zetten tijdens je stedentrip.

Red Sightseeing tickets

Bestel je RED Sightseeing tickets gemakkelijk online. Op die manier hoef je in de stad niet te zoeken naar een verkooppunt en hoef je ook nergens in de rij te staan. Met je tickets op zak of op je telefoon begint je avontuur gelijk. Je koopt tickets met een geldigheid van 24 tot 72 uur, dat verschilt per stad. Het is altijd een ticket waarmee je dus minimaal 24 uur gebruik van kunt maken en in en uit kunt stappen bij de haltes van de tour.

Red Sightseeing Hop on Hop off tour

Kies je stad en de tour die je wilt gaan doen en boek nu je tickets voor een RED Sightseeing Hop on Hop off tour. Wil je een bus tour of een combinatie van een bus en boot? Dat is allemaal mogelijk. Kies de periode wanneer je wilt gaan, het aantal personen en de leeftijd van de kinderen. Je ontvangt de tickets in je e-mail en de voorpret kan beginnen.

Kids Free Hop on Hop off

Met kinderen een stad ontdekken kan prima met RED Sightseeing. Er is voor kinderen veel te zien en de tour in een open bus of boot is al een belevenis op zich. Wanneer je je tickets boekt geef je op met hoeveel kinderen je reist en wat de leeftijd is. Jonge kinderen reizen gratis met een begeleidende volwassene. De leeftijdsgrens verschilt per stad per HOP on HOP off tour. Boek je tickets en neem je kids gratis mee on tour!

Audio guide Red Sightseeing

Met een HOP on HOP off tour door de stad kom je langs de mooiste bezienswaardigheden. Ontdek de paleizen, de parken en winkelstraten van Stockholm of Kopenhagen en zie de Brandenburger Tor in Berlijn. Onderweg informeert een audioguide je over alle highlights die je om je heen ziet. De audioguide is er in meerdere talen en zo wordt de tour niet alleen een sightseeing, maar ook lekker informatief.

Korting Red Sightseeing

Red Sightseeing

7.00% korting
Bezoek Red Sightseeing met korting