Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kortingscode & Donatiecode Regiobloemist

Wat is er nou leuker dan verrast te worden met een bos bloemen aan de deur? Het is leuk om bloemen te krijgen maar ook leuk om bloemen te geven. Het bezorgen van bloemen is tegenwoordig heel eenvoudig, want dat doe je gewoon via Regiobloemist. Zij bezorgen overal in Nederland de mooiste boeketten bij je moeder, je tante, je liefste of je ouders die zoveel jaar getrouwd zijn. Zoek voor je online afrekent bij Regiobloemist even voor een kortingscode of donatiecode. Hiermee wordt het bedrag van je korting gedoneerd. Geen actuele kortingsbon gevonden? Shop dan gewoon met korting via 24/7 Discount. Door je aan te melden mis je nooit meer een leuke online actie en je spaart gelijk voor ledenvoordeel op je verdere online aankopen.


Vandaag bloemen bezorgen

Vandaag kan je nog online bloemen bestellen en bloemen laten bezorgen, door heel Nederland, via Regiobloemist. Bestel vóór 1400 uur en je boeket wordt vandaag nog bezorgd. Hoe leuk en makkelijk is dat? Regiobloemist werkt samen met 650 lokale bloemisten die voor de bezorging van al die prachtige en kleurrijke boeketten zorgen. Kies online een mooi passend boeket uit om iemand mee te verrassen. Ga je voor rozen, een veldboeket of hortensia’s? Bekijk de top 12 boeketten of kies een ander boeket. Soms is het sturen van een boeket een mooi gebaar bij een verdrietige gebeurtenis. Ook een sterkte boeket of rouwboeket kan je online bestellen via Regiobloemist.nl.


Zakelijk & Particulier

Via Regiobloemist kan je zowel zakelijk als particulier de mooiste boeketten, met 7 dagen versgarantie,  laten bezorgen. Boeketten voor iedere gelegenheid, een verjaardag, een beterschapswens of gewoon om iemand te bedanken, bijvoorbeeld voor een 12,5 jarig jubileum bij het bedrijf. Bestel voor 14:00 uur of op zaterdag voor 12:00 uur en je boeket wordt dezelfde dag nog bij de ontvanger afgeleverd.

Ervaringen & Reviews

Regiobloemist heeft meer dan 3000 beoordelingen van ontvangers met een gemiddelde score van een 8.4. Dat is een prachtig cijfer! Wanneer je bloemen hebt besteld krijg je van Regiobloemist een bericht met de vraag hen te beoordelen. Regiobloemist gaat namelijk voor goede kwaliteit en service. Bekijk op diverse sites ook de reviews en ervaringen van klanten zodat je weet waarom je met een gerust hart je boeketten via Regiobloemist kunt laten bezorgen.

Bloemen bezorgen zonder verzendkosten

Bij Regiobloemist betaal je slechts € 6,95 verzendkosten per bezorgadres. Dit zijn kosten voor persoonlijke bezorging van het boeket, BTW, een kaartje met een persoonlijke boodschap en een eventuele herlevering. Misschien vind je een actiecode waardoor je geen verzendkosten betaalt en dus al bespaart. Kijk of je een kortingscode kunt vinden of bestel online bij Regiobloemist via 24/7 Discount.

Anoniem een boeket versturen

Soms is het leuk om de ontvanger niet te laten weten dat jij de bloemen hebt laten bezorgen. Een leuke verrassing, van wie zouden de bloemen zijn?  In dat geval kan je anoniem een boeket laten bezorgen. Er wordt dan alleen een berichtje op het tekstkaartje getypt, zonder je naam. Je persoonlijke gegevens worden namelijk niet doorgegeven aan de ontvanger.

Korting Regiobloemist

Regiobloemist

3.50% korting
Bezoek Regiobloemist met korting