Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als jij op zoek bent naar een te gekke en zeker een hippe fiets, dan ben jij bij Santafixie aan het juiste adres. Bij Santafixie vind je namelijk een ruim assortiment aan mooie single-speed fietsen en fixed-gear voor jezelf. Dit fietsmerk is opgericht in Spanje en heeft inmiddels al meer dan 25.000 tevreden klanten verdeeld over 30 landen. 

Met een mooi assortiment aan fietsen en accessoires kun je hier terecht voor mooie urban fietsen die je veel in steden terugziet.  Zo kun je er terecht voor fietsen, bidons, petten en andere fietsaccessoires van goede kwaliteit. Je krijgt je Santafixie fiets thuisgestuurd en kunt hem vervolgens zelf gemakkelijk in elkaar zetten en beginnen met fietsen op jouw nieuwe fiets. Bij een bestelbedrag hoger dan € 99,- betaal je geen verzendkosten. 

Ga snel naar 24/7 Discount en bekijk bij welke winkels jij online kunt shoppen en kunt profiteren van ledenkorting. Zo wordt het shoppen nog leuker en kun jij op de hoogte blijven van fijne acties, aanbiedingen en meer.

Korting Santafixie

Santafixie

2.50% korting
Bezoek Santafixie met korting