Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Persoonlijke code Shuttleparkeren.nl

Veilig en betaalbaar je auto op Schiphol parkeren doe je eenvoudig via Shuttleparkeren.nl. Shuttleparkeren.nl is voordeliger dan klassiek parkeren op Schiphol. Je betaalt hier namelijk altijd voor het scherpste tarief voor parkeren rondom Schiphol. En met een persoonlijke code van Shuttleparkeren.nl ben je nóg voordeliger uit. Meld je aan en ontvang korting met de persoonlijke code van Shuttleparkeren.nl. Wanneer je via 24/7 Discount shopt, ben je sowieso voordelig uit, want met 24/7 Discount mis je nooit meer een actie of aanbieding en je spaart direct voor ledenkorting wanneer je via 24/7 Discount de site van Shuttleparkeren.nl bezoekt en je parkeerplaats regelt. Shop via 24/7 Discount in meer dan 2.500 webshops.


Hoe werkt Shuttleparkeren Schiphol

Je gaat op reis vanaf Schiphol en je wilt je auto daar parkeren, maar dan wel veilig en ook voordelig uiteraard. Shuttleparkeren.nl regelt het voor je vanaf € 5,- per dag! Je rijdt met je auto naar de parkeerplaats van Shuttleparkeren.nl. Deze parkeerplaats vind je dichtbij de luchthaven. Je wordt vervolgens met de gratis shuttlebus naar de vertrekhal van Schiphol gebracht. Wanneer jij op reis bent staat je auto op de beveiligde én bewaakte parkeerplaats. Wanneer je terugreist, bel je met het telefoonnummer van Shuttleparkeren.nl en je auto wordt voorgereden bij de aankomsthal van Schiphol. Zo kun je na aankomst op Schiphol je reis naar huis vervolgen. Ideaal!


Recensies shuttle parkeren

Je wilt uiteraard de meningen van andere klanten weten voordat je gebruik maakt van de service van Shuttleparkeren.nl. Je vindt de recensies online en de waardering is vier of vijf sterren. Lees de beoordelingen zodat je weet dat je met een gerust hart gebruik kunt maken van Shuttleparkeren.nl. En je mag zelf ook een recensie achterlaten.

Tarieven parkeren Schiphol

Met Shuttleparkeren.nl parkeer je je auto heel voordelig op Schiphol. Vanaf € 5,- per dag staat je auto al veilig op de parkeerplaats en je betaalt geen nachttoeslag. Met deze duidelijke tarieven weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Hoe langer je parkeert, hoe voordeliger het wordt. Zo betaal je voor twee dagen € 30,- en voor vijf dagen parkeren € 50,-. Je betaalt dan dus maar € 10,- per dag. Ga je langer op reis? Voor 22 dagen betaal je slechts € 104,- Dat is dus nog maar € 5,- per dag. Lekker goedkoop!

Betrouwbaar & makkelijk

Shuttleparkeren.nl is betrouwbaar en heel makkelijk. Je reserveert namelijk heel eenvoudig op de website. Dit kan 24/7, waar en wanneer jij wilt. Je maakt gemakkelijk een account aan en je kan je aankomst en vertrekdatum invoeren en gratis je reservering wijzigen of annuleren. Je kan ook online de prijzen en beschikbaarheid checken. Met Shuttleparkeren.nl parkeer je je auto dus heel gemakkelijk en heel veilig op Schiphol.


Procedure aankomst en vertrek

Op Shuttleparkeren.nl bekijk je eerst de beschikbaarheid van een parkeerplaats op Schiphol. Vervolgens bereken je het tarief voor de periode dat je je auto wilt parkeren. Op de dag van vertrek rijd je naar de parkeerplaats van Shuttleparkeren.nl. Deze parkeerplaats ligt vlakbij Schiphol. Nadat de nodige formaliteiten, zoals kilometerstand en staat van je auto zijn gecheckt, word je met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op de dag van terugkomst van je reis wordt je auto naar de aankomsthal gebracht door een ervaren chauffeur van Shuttleparkeren.nl. Zo kan je snel het laatste stukje van je reis naar huis vervolgen.

Korting Shuttleparkeren.nl

Shuttleparkeren.nl