Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Even bellen en SMS'en of internetten met je mobiele telefoon is tegenwoordig niet zo heel voordelig. Zeker niet wanneer je een mobiele telefoon bij jouw abonnement neemt, zodat je maandelijks ook een behoorlijk bedrag betaald voor jouw telefoon. Bij Simyo bel, SMS en internet u via het betrouwbare KPN netwerk, maar het grote voordeel van Simyo zijn de zeer lage tarieven. Simyo heeft alleen maar SIMonly abonnementen waardoor jij alleen betaald voor het bellen, SMS'en en internetten en jouw mobiele telefoon zelf los kunt regelen. Door het gebruik van het KPN-netwerk heb jij automatisch goed bereik, maar profiteer jij van zeer lage kosten op jouw SIMonly abonnement. Ook kun je bij Simyo een prepaid kaart shoppen en kom je nooit voor vervelende en hoge rekeningen te staan. Bespaar daarom snel op het bellen, SMS'en en internetten op jouw mobiele telefoon en ga voor een SIMonly abonnement of een Prepaidkaart bij Simyo.

Simyo heeft tegenwoordig ook Simyo Compleet. Met Simyo Compleet worden bel- en internetbundels van Simyo Sim Only klanten verdubbeld. Hiervoor dien je wel een Internet abonnement van KPN hebben op je huisadres. Een Simyo Sim Only abonnement met bijvoorbeeld 300 belminuten wordt met Simyo Compleet 600 belminuten. En een databundel van bijvoorbeeld 2 GB wordt dan 4 GB. Op de website van Simyo wordt uitgelegd hoe je Simyo Compleet kunt activeren. De dienst is gratis en je zit verder nergens aan vast. Kijk of ook jij in aanmerking komt voor een dubbele bel- en internetbundel van Simyo. En kijk hoe voordelig je Sim Only abonnement dan is.

24/7 Discount biedt de mogelijkheid om bij diverse websites een mobiel abonnement af te sluiten. Kijk snel bij Simyo en profiteer direct online via 24/7 Discount van ledenkorting. 

Korting Simyo

Simyo

€ 4.75 korting
Bezoek Simyo met korting