Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op de website van Sixt kun je eenvoudig een huurauto reserveren. Met vestigingen over de hele wereld is Sixt de high-quality partner voor je huurauto. Er zijn huurauto's in veel prijsklassen. Uiteraard is de kleine stads auto's erg goedkoop, zowel de huurprijs als in verbruik. Verder zijn er ook middenklassers en limousines te huur tegen scherpe tarieven. Je kunt bij Sixt in heel veel landen in Europa auto's huren.

Ervaar de hoge servicegraad en kwaliteit van gerenommeerd auto verhuurbedrijf Sixt en reserveer extra voordelig een huurauto via internet! Of je nu een auto nodig hebt of een busje of vrachtwagen om bijvoorbeeld te verhuizen, je regelt het via Sixt. Bij Sixt vind je diverse mogelijkheden en kun je al een auto huren vanaf 1 dag. Ook kun je een auto huren voor op vakantie en kun je jouw auto afhalen bij één van de vliegvelden die Europa rijk is.

Wil jij een auto huren en profiteren van lage prijzen? Kijk dan eens op 24/7 Discount, want daar vind je diverse webshops waar jij een auto kunt huren. Kijk daarom snel op 24/7 Discount en vind daar een kortingscode voor extra korting voor het huren van een auto. Reserveer via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account.

Korting Sixt

Sixt

3.50% korting
Bezoek Sixt met korting