Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb je ook zo’n hekel aan koude voeten? Doe lekker je sloffen aan die je koopt bij Sloffen webshop. Sloffen webshop verkoopt leuke en warme sloffen en pantoffels voor dames, heren en kinderen. Nooit meer koude voeten dus met de sloffen van Sloffen webshop. Met een tijgers, klompen of beren aan je voeten heb je het behaaglijk warm.

Kijk in de Sloffen webshop en winkel door het uitgebreide assortiment. Selecteer op soort sloffen en de maat. Wil je ook nog een lekkere fleece deken of warme kruik bestellen? Ook dat kan bij Sloffen webshop. Bestel op werkdagen voor 15:00 uur en je zit er de volgende dag al lekker warmpjes bij. Je betaalt slechts € 3,95 verzendkosten. Sloffen webshop is trouwens Thuiswinkel waarborg gecertificeerd.

Koop je ook graag online en dan het liefst met korting? Bij 24/7 Discount vind je elke dag weer nieuwe deals. Denk aan stapelkorting, 10% acties en gratis verzending van je producten. Kijk of er een kortingscode van Sloffen webshop tussen staat en bestel met korting je Spaanse sloffen of tijger pantoffels. Je profiteert bovendien van ledenkorting als je bestelt via 24/7 Discount.

Korting Sloffen webshop

Sloffen webshop

4.00% korting
Bezoek Sloffen webshop met korting