Speeltoestellen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Speeltoestel kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/speeltoestellen/10495/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Speeltoestellen. Een speeltoestel zorgt voor uren buitenplezier, of het nou een glijbaan, schommel of klimtoestel is. Lekker spelen in een speelgoedhuisje kan natuurlijk ook! Je kunt kiezen uit (duurzame) houten speeltoestellen en lichtere kunststof toestellen.

Bezoek Bol.com met korting

Speeltoestel.nl | Professionele speeltoestellen & speeltuininrichting

https://www.speeltoestel.nl/

Speeltoestel.nl is een speeltoestellen-specialist van Nederland met meer dan 30 jaar ervaring en veilige speeltoestellen in verschillende materialen. Bij Speeltoestel.nl kunt u kiezen uit professionele speeltoestellen, complete speelplaatsen, losse onderdelen en duurzame speeltoestellen voor openbare terreinen.

wetten.nl - Regeling - Regeling vrijstelling eisen certificaat en merk ...

https://wetten.overheid.nl/BWBR0048878/

Ten aanzien van attractie- en speeltoestellen waarvoor vóór 1 juli 2023 op grond van artikel 10a, eerste lid, van het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen, zoals dit gold op de dag onmiddellijk voorafgaand aan de datum van inwerkingtreding van het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen 2023, een certificaat van goedkeuring is afgegeven en die op grond van artikel 10a, tweede ...

Little tikes schommel 2-in-1 (9maand - 4 jaar)'. - Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/v/kinderen-en-baby-s/speelgoed-buiten-speeltoestellen/m2048306607-little-tikes-schommel-2-in-1-9maand-4-jaar

2-in-1 Snug and Secure Swing (Pink)ittle Tikes 2-in-1 schommel, geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden. De verstelbare gordels, hoge zijkanten en

Speeltoestellen kopen | Goedkope outlet aanbiedingen | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/speelgoed_spelletjes/speelgoed_spelletjes_482283/

Speeltoestellen. Trending. schelp zandbak speelhuisje buiten little tikes glijbaan smoby glijbaan wickey speeltoestel feber speelhuis houten zandbak vogelnest schommel rekstok turnen touwladder kopen schommel rubber circustent kopen schommel baby 1 jaar buiten kinder pop-up tent opvouwen berg playbase tweedehands axi glijbaan schommelzitje ...

Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen - NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/speeltoestellen/warenwetbesluit-attractie-en-speeltoestellen

De veiligheid van speeltoestellen is geregeld in het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen 2023 (WAS 2023).Dit Warenwetbesluit heeft betrekking op het ontwerp- en fabricageproces, de keuring voor de ingebruikname, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing met aanwijzingen, veiligheidsinstructies, waarschuwingen en andere relevante informatie, het bijhouden van een logboek of actueel dossier ...

Eisen aan beheerders speeltoestellen | Speeltoestellen | NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/speeltoestellen/regels-beheren-speeltoestellen

Volgens Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS 2023 artikel 16 tot 23) moeten speeltoestellen in de (semi-)openbare ruimte veilig zijn. Als verantwoordelijke van speeltoestellen koopt u goedgekeurde speeltoestellen. U heeft de verantwoordelijkheid dat deze speeltoestellen goed geplaatst worden met de juiste ondergrond.

Montage speeltoestellen | TnT Speeltoestellen

https://tntspeeltoestellen.nl/montage-speeltoestellen

Bij TnT Speeltoestellen houden we graag alles in één hand: we helpen je bij het uitzoeken van de juiste speeltoestellen, adviseren over eventuele benodigde valdempende ondergronden , maken een 3D-ontwerpadvies met bijbehorende offerte en verzorgen – indien gewenst – ook de montage en plaatsing van de speeltoestellen.

Speeltoestellen | NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/speeltoestellen

De NVWA inspecteert of speeltoestellen in de openbare ruimte, bijvoorbeeld een speeltuin, indoor speelhal of trampolinehal, veilig zijn. We nemen maatregelen als we onveilige speeltoestellen aantreffen.

speeltuinen en natuurspeeltuinen - Replay Speeltoestellen

https://www.replay-speeltoestellen.nl/professionele-speeltoestellen

Speeltoestellen. Bij Replay Speeltoestellen houden wij ons, zoals de naam al zegt, bezig met de wereld van speeltoestellen en alles wat daarbij komt kijken. Bij ons vind je speeltoestellen in alle soorten en maten, voor allerlei verschillende doelgroepen. Of je nu wilt schommelen, draaien, duikelen of glijden.

Ontwerpen & aanleggen van een speeltuin - BOERplay

https://www.boerplay.com/boerplay-speeltoestellen/

Ons aanbod van speeltoestellen en straatmeubilair is buitengewoon uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een specifiek speeltoestel of een complete inrichting voor een bruisende speel- en beweegomgeving in jouw gemeente, recreatiegebied, schoolplein of zorgtuin, wij hebben de oplossing voor jou.

Homepage Speeltoestellen.nl

https://www.speeltoestellen.nl/

Speeltoestellen.nl is een website die je helpt bij het kiezen en ontwerpen van een houten speeltoestel voor in jouw tuin. Je vindt er informatie over verschillende modellen, houten, zelf ontwerpen, professionele speeltoestellen, accessoires en tips voor veiligheid en kwaliteit.

TnT speeltoestellen | Professionele Speeltoestellen Leverancier

https://tntspeeltoestellen.nl/

TnT Speeltoestellen garandeert dat haar speeltoestellen zorgen voor een eindeloze inspiratiebron met actieve uitdagingen. Bekijk ons ruime assortiment gecertificeerde speeltoestellen op de website. Elk speeltoestel heeft zijn eigen afmeting, kenmerken en speelfuncties.

Speeltoestellen met glijbaan voor kinderen | Wickey.nl

https://wickey.nl/speeltoestellen

Onze speeltoestellen zijn de perfecte plek voor kinderen om buiten te spelen, actief te zijn en hun fantasie te prikkelen. Met talloze mogelijkheden om te klimmen, schommelen en glijden van de glijbaan wordt het speeltoestel het centrum voor eindeloze avonturen en veilig speelplezier.

KOMPAN speeltoestellen | Speelsystemen voor uw speelproject

https://www.kompan.com/nl/nl/producten/spelen/combinatietoestellen

KOMPAN biedt verschillende speeltoestellen voor elke omgeving, klant, gebruiker en budget. Elk assortiment is vervaardigd met een combinatie van speelelementen, waarden en materialen om tegemoet te komen aan een specifiek thema, gebruikersgroep of esthetiek. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van een speelplek om ...

Uw gecertificeerde fabrikant voor speeltoestellen

https://www.eibe.nl/

Onze hoogwaardige speeltoestellen en op maat gemaakte plannen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Voor kleuterscholen, scholen, openbare speelplaatsen in steden, hotels en gastronomie of voor architecten die op zoek zijn naar innovatieve speelruimteconcepten - eibe is uw betrouwbare partner.

Houten Speeltoestellen, Speelhuisjes en meer! | Jungle Gym®

https://www.junglegym.nl/

Bij Jungle Gym kan het allemaal. Zo creëer je een speelplek die perfect past bij de interesses en behoeften van je kinderen. Jungle Gym buitenspeelgoed. Houten Speeltoestellen, Houten Schommels en Speelhuisjes voor kinderen. Duurzaam hout Meer dan 30 jaar expertise .

Speeltoestellen - Scherp geprijsd & maatwerk | Benschop NL

https://www.benspelen.nl/speeltoestellen/

Speeltoestellen. Benschop speelplezier levert speeltoestellen van topkwaliteit voor particulier en openbaar gebruik. Veel speeltoestellen worden door onszelf gemaakt. Hierdoor kunnen ze ook aangepast worden aan uw wensen. Voor elke tuin zijn er mogelijkheden voor een speeltoestel.

Speeltoestellen - Bekijk het assortiment | Nijha

https://www.nijha.nl/webshop/speeltoestellen

Er zit altijd iets bij tussen dat de creativiteit, motoriek, het zelfvertrouwen of het bewegingsapparaat stimuleert. We bieden een ruim assortiment met draaitoestellen, wippen, speelstructuren, glijbanen, schommels en nog veel meer. Daarnaast zijn onze speeltoestellen zo veel als mogelijk modulair.

Mooi assortiment speeltoestellen en accessoires - De Bruine ...

https://www.debruinespeeltoestellen.nl/

Robinia Zand en Water Speeltoestellen; Robinia Thematisch Spelen; Ledon Speeltoestellen. Bekijk hier alle catalogussen van onze merken; Speeltorens Ledon; Speelboten Ledon; Speelhuisjes Ledon; Hindernisbanen & Klimrekken Ledon; Veertoestellen Ledon; Wipwappen Ledon; Schommels Ledon; Zandbakken Ledon; Glijbanen Ledon; Hy-land Speeltoestellen

Speeltoestellen voor elke speelruimte - Speeltoestel kopen

https://herculesspeeltoestellen.nl/

Hercules Speeltoestellen levert professionele buiten speeltoestellen, sporttoestellen en SpeelPrikkels voor de openbare ruimte, onderwijs, kinderopvang, recreatie en horeca. Van het inrichten van schoolpleinen tot het plaatsen van sportieve toestellen.

IJREKA | Online Speeltoestellen Catalogus | Dalfsen

https://speeltoestellen.ijreka.nl/

Speeltoestellen. Alle Speeltoestellen; Evenwichtstoestellen; Klimtoestellen; Schommels; Zand en Water; Speelhuisjes; Speeltorens; Glijbanen; Duikelrekken; Kabelbanen; Wippen; Draaimolens; Trampolines; Natuurlijk Spelen. Robinia Speeltoestellen; Water en Zand; Speelaanleidingen; Klimparcours; Sporttoestellen. Alle Sporttoestellen; Trimbaan ...

Speeltoestel tuin koop je bij HORNBACH. Eenvoudig thuisbezorgd!

https://www.hornbach.nl/c/tuin/speeltoestellen/S4892/

Bij HORNBACH vind je een ruim assortiment aan speeltoestellen en balsporten voor iedere leeftijdscategorie, voor iedere portemonnee en voor elke smaak. Van trampolines, zandbakken, speelhuisjes, klimrekken en veiligheidskrullen tot speelgoed, wippen en draaimolens, ontdek het speeltoestellen assortiment van HORNBACH en bestel online of bezoek een van onze winkels.

Speeltoestellen kopen? Goede Kwaliteit & Ruim Assortiment! - De Bruine ...

https://www.debruinespeeltoestellen.nl/speeltoestellen/

Voor in uw achtertuin of buiten op een schoolplein. Graag verwijzen wij u naar de onderstaande categorieën, waar wij de toestellen hebben uitgesplist. Draaitoestellen. Duikelrekken. Evenwichts- speeltoestellen. Fitnesstoestellen. Glijbanen. Kabelbanen. Klimtoestellen.

Speeltoestel kopen? Bekijk alle speeltoestellen van 2023

https://speeltoestel-koning.nl/

Speeltoestel-koning.nl is een webshop voor speeltoestellen van verschillende merken, formaten en prijzen. Je vindt hier speeltoestellen met glijbaan, schommel, zandbak, glijbaan en schommel, speelhuisjes, trampolines en meer voor in je tuin of thuis.

Operatie vijvers in Beinum in volle gang; nu nog de speeltoestellen en ...

https://www.gelderlander.nl/doesburg/operatie-vijvers-in-beinum-in-volle-gang-nu-nog-de-speeltoestellen-en-wandelpaden~aecce37a/

Operatie vijvers in Beinum in volle gang; nu nog de speeltoestellen en wandelpaden . Vijf vijvers en hun directe omgeving in de Doesburgse wijk Beinum ondergaan een grote gedaanteverandering.