Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij de beste apparatuur van goede A-merken gemakkelijk en snel online kopen wanneer je op weg bent een goede DJ te worden of ben je dat al en heb je een aanvulling nodig aan apparatuur? Kijk dan eens bij St-shop waar je een ruim assortiment aan artikelen vind op jouw DJ-kunsten nog groter te laten worden. Bij St-shop vind je verlichting, apparatuur, DJ-gear, microfoons en heel veel meer.  

Mengpanelen, LED-verlichting, bekabeling, geluidsapparatuur, special effects en heel veel andere producten vind je bij St-shop, de shop voor licht, geluid en DJ-gear. Bestel online bij St-shop en profiteer van een snelle levering tussen de 1 en 3 werkdagen van onder andere Omnitronic en Eurolite producten. Je betaald bij St-shop standaard verzendkosten van € 6,75.  


Ben jij op zoek naar goede apparatuur voor het DJ-wezen en houdt je van goede A-merken die jij daarvoor wilt gebruiken? Kijk dan op 24/7 Discount waar jij de beste DJ-gear kunt shoppen en profiteer van ledenkorting op jouw account. Kijk snel of 24/7 Discount een kortingscode heeft voor St-shop zodat je bij St-shop ook met korting kunt bestellen. 

Korting St-shop

St-shop

1.75% korting
Bezoek St-shop met korting