Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Terapy biedt de nieuwe manier van zitten. De Zitzak, Poef en het Bankstel zijn vernieuwd. Ergonomisch, modieus, trendy en vooral comfortabel. Ontdek het zelf! Terapy heeft een aantal zitzakken ontworpen die ergonomisch zijn, maar ook nog eens heel mooi waardoor jij altijd comfortabel zal zitten. Je vindt bij Terapy niet alleen de mooiste zitzakken, maar ook stoelen, banken en poefs om heerlijk op te kunnen zitten en voortaan minder last van je rug te hebben. 

Voor zowel volwassenen als kinderen vind je bij Terapy een groot aantal zitzakken in diverse kleuren. Voor je kind ideaal voor bijvoorbeeld het televisie kijken of een boek lezen en ook voor jezelf is het ideaal een Terapy zitzak in huis te hebben. Bekijk het assortiment aan zitzakken voor jezelf en je kids en bestel direct online een fijne zitzak voor optimaal zitcomfort. 

Op 24/7 Discount vind je diverse aanbieders op het gebied van ergonomisch en goed zitten. Bekijk het aanbod aan shops en bekijk waar jij het lekkerste sport. Ga voor goede spullen en shop online via 24/7 Discount zodat je profiteert van ledenkorting. Kijk snel of er een kortingscode is voor Terapy en bestel nu online.

Korting Terapy

Terapy

2.75% korting
Bezoek Terapy met korting