Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

The Valet Guys kortingscode

Je wilt onbezorgd op reis en je helemaal niet druk hoeven maken over het parkeren van je auto bij de luchthaven. The Valet Guys zorgt er ook daadwerkelijk voor dat je zorgeloos je auto achterlaat bij een van de chauffeurs en je je auto weer aangeleverd krijgt op datum van aankomst op het vliegveld. Reserveer nu online bij The Valet Guys en gebruik de kortingscode om te profiteren van een nóg lager tarief of ander voordeel. Heb je geen geldige kortingscode gevonden? Meld je dan aan bij 24/7 Discount zodat je toch kunt profiteren van voordeel. Met 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van online acties en aanbiedingen en spaar je lekker voor voordeel met de ledenkorting.

The Valet Guys Schiphol

Wat houdt Valet service precies in? Je rijdt met je auto direct naar de vertrekhal op Schiphol en belt ongeveer 30 minuten voor aankomst je exacte aankomsttijd door. Je rijdt door tot de ingang van de vertrekhal en Valet Guys neemt je auto van je over en zorgt dat je auto veilig wordt geparkeerd op de speciale parking. Wanneer je weer terugkomt op Schiphol geef je door wanneer je landt en staat je auto op de afgesproken tijd weer voor je klaar. Fijne service!

Ervaring en beoordelingen The Valet Guys

The Valet Guys heeft al jarenlang ervaring met het ophalen en parkeren van auto’s van reizigers. Dit allemaal met de beste service en met de hoogste kwaliteit. Lees de ervaringen en beoordelingen van onafhankelijke klanten. Alle klanten die een reservering hebben gemaakt en ook bij The Valet Guys hebben geparkeerd, kunnen een beoordeling achterlaten. Op basis van 250 beoordelingen is The Valet Guys beoordeeld met een fantastische 9.3 score!

Valet parking Schiphol vergelijken

Je kan Valet parking op Schiphol vergelijken tussen verschillende aanbieders. Je vindt namelijk de beschikbare aanbieders op Schiphol binnen een bepaalde periode. Je ziet na het invullen van je gegevens direct de prijs die je betaalt voor het parkeren van je auto bij de diverse aanbieders. Heel handig en betrouwbaar!

Reserveren Valet Parking met korting

Reserveer nu vast je parkeerplek bij Schiphol voordat de grote vakantiedrukte losbarst. Reserveren kan heel gemakkelijk online bij The Valet Guys. Klik op de button: “reserveren” en vul de gevraagde gegevens in. Je weet gelijk wat je moet betalen voor de periode dat je je auto parkeert via The Valet Guys en je komt hiermee dus niet voor onnodige verrassingen te staan. Reserveren kan 24/7, dat is wel zo handig.

Carwash Schiphol The Valet Guys

The Valet Guys heeft nóg een fantastische service, namelijk de autowasservice. Wil je je auto weer spik en span terug na je vakantie? Maak dan gebruik van de autowasservice. Je hebt de keuze uit twee verschillende pakketten waarbij je auto wordt gewassen, de binnenkant gestofzuigd en de ramen worden gewassen. Bij het uitgebreide pakket wordt je auto ook nog gepolijst waardoor krasjes worden verwijderd. Zo staat je bolide je weer schoon op te wachten bij terugkomst op Schiphol.

Korting The Valet Guys

The Valet Guys

5.25% korting
Bezoek The Valet Guys met korting