Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Even heerlijk genieten van een lekkere dag volledig ontspannen in het meest lage puntje van Nederland, namelijk Valkenburg? Ga dan naar Thermae 2000 waar je heerlijk kunt ontspannen, zwemmen, de sauna in kunt en de heerlijkste massages en beautybehandelingen kunt boeken. Pak je tas en ga relaxen bij Thermae 2000. Kies voor een lekker sauna-arrangement of een hotel-arrangement zodat jij gegarandeerd kunt genieten van een lekkere dag of langer weg in mooi Limburg.

Laat je verwennen met een lekkere schoonheidsbehandeling, een heerlijke massage of ga gewoon heerlijk naar de sauna en denk alleen maar aan jezelf. Zo kun je heerlijk gaan genieten en ontspannen aan de werkelijkheid en even een dag niets doen. Bekijk snel de arrangementen van Thermae 2000 online en boek online voor een heerlijke ontspannen dag met partner, vriend, vriendin of misschien wel met één van je ouders.

Even lekker weg en genieten van een welverdiende dagje uit waar je volledig kunt ontspannen? Kijk dan eens bij 24/7 Discount voor de mooiste sauna's. Boek direct online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account.

Korting Thermae 2000

Thermae 2000

3.00% korting
Bezoek Thermae 2000 met korting