Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Tjsecho Reizen is de specialist voor wintersportvakanties en zomervakanties naar Tsjechië, Praag en Slowakije, zowel per auto, als het vliegtuig of met een bus. Met een ruim aanbod aan hotels, pensions, vakantiehuizen, familieparken en appartementen in de mooiste gebieden kun jij heerlijk gaan genieten van een welverdiende vakantie. Of je nu samen met je gezin op vakantie gaat of met een grote groep vrienden, bij Tsjecho Reizen boek je gemakkelijk en snel online. 

De omschrijving van de bestemmingen is zeer uitgebreid, je ziet direct wat je krijgt en je kunt zelf kiezen met welk vervoer jij naar jouw bestemming wilt. Ook wordt daar de prijs direct op afgestemd. Ga voor een luxe wintersportvakantie of lekker luieren in de zon langs het zwembad naar Tsjecho Reizen en profiteer van interessante aanbiedingen naar Tjechië, Praag en Slowakije. 

Even lekker weg, in de winter of zomer, doe je via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je diverse reisaanbieders en vind je als eerste leuke aanbiedingen, lastminutes en meer. Ga daarom snel naar 24/7 Discount, boek jouw vakantie bij bijvoorbeeld Tsjecho Reizen en profiteer direct van ledenkorting op jouw boeking. 

Korting Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen

€ 10.00 korting
Bezoek Tsjecho Reizen met korting