Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Is jouw tuin aan versiering toe? Kies er eens voor om je tuin op te fleuren met een tuinposter van Tuinposter.com. Het leukste van Tuinposter.com is dat je zelf de afbeelding op je tuinposter bepalen kan. Hang bijvoorbeeld een poster van je favoriete vakantiefoto of bloem in je tuin of aan je schutting. De posters van Tuinposter.com zijn kleurecht, waterbestendig en zonlichtbestendig.

Je kunt eenvoudig in drie stappen je tuinposter bestellen. Load eerst je favoriete foto op, na het uploaden van je foto kies je het gewenste product en formaat. Ten slotte maak je de foto-uitsnede en rond je de bestelling af.

Ontvang via 24/7 Discount voortaan korting op al je posters. 24/7 Discount zorgt ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent van de beste poster acties en aanbiedingen. Zoals gratis verzending of korting op je gehele bestelling. Kijk direct of er een actuele actie of kortingscode beschikbaar is voor Tuinposter.com en shop deze extra voordelig. Shop voortaan al je posters via 24/7 Discount  ontvang ledenkorting en wees extra voordelig uit.

Korting Tuinposter.com

Tuinposter.com

5.00% korting
Bezoek Tuinposter.com met korting