Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken in je tuin. Naarst fleurige bloemen en planten fleur je je tuin op met een prachtige tuinposter. Zo blijft je tuin zomers én ’s winters gezellig. In de webshop van Tuinposters vind je tuinposters met mooie afbeeldingen, verschillende formaten en je kan ook je eigen tuinposter met eigen foto ontwerpen.

De kwaliteit is belangrijk voor Tuinposters en daarom zijn de materialen nauwkeurig getest voor zomer en winter omstandigheden. De materialen zijn 100% goedgekeurd, zijn duurzaam en kleurvast. Vele jaren genot van de tuinposter is dan ook gegarandeerd. Tuinposters is bekend bij verschillende tv-programma’s zoals "Eigen Huis en tuin" en "Tuinruimers". Ook in weekbladen als Troskompas, AH Personeelsblad, Panorama, Vara Kassa Magazine en Libelle.

24/7 Discount fleurt je tuin op door kortingen en aanbiedingen te bieden op tuinartikelen. Kijk of er een actuele Tuinposters kortingscode of aanbieding verkrijgbaar is. Zo heb je misschien een leuke korting op je tuinposter of recht op gratis verzending. Bestel je tuinartikelen met ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Tuinposters

Tuinposters

5.00% korting
Bezoek Tuinposters met korting