Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Schoenen en mode voor de dames met grote maken die graag verzorgd en elegant willen zijn, shoppen de kleding bij Ulla Popken. Ulla Popken heeft een ruime collectie aan modieuze kleding met een comfortabele touch waardoor jij als dame in een grote maat je heerlijk en verzorgd voelt. Door de juiste lichaamsdelen te benadrukken worden de mooiste vormen bij je naar voren gehaald en loop jij erbij als een zelfverzekerde vrouw.

Bij Ulla Popken vind je een ruime collectie aan prachtige kleding en gebaseerd op de laatste trends en kleuren van de catwalk. Door het gebruik van verschillende mooie materialen kun je hier de mooiste feestjurken vinden, maar ook prachtige zakelijke outfits, huispakken en meer. Een onderdeel van Ulla Popken is ook JP1880, het mannenlabel van Ulla Popken waar je prachtige mode vind voor hem. Bij Ulla Popken krijg je per kledingstuk kledingtips zodat jij de mooiste onderdelen van jouw lichaam weet te benadrukken.

Prachtige mode, accessoires en schoenen shop je online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je diverse aangesloten webshops, waaronder Ulla Popken, en profiteer jij van ledenkorting op jouw account. Ga daarom snel naar 24/7 Discount en shop direct online zodat jij ledenkorting ontvangt.

Korting Ulla Popken

Ulla Popken

3.25% korting
Bezoek Ulla Popken met korting