Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als het heerlijk avondje eenmaal is gekomen kruipen complete families rond een grote zak met cadeautjes. Maar sinds enkele jaren zet Sinterklaas ook persoonlijke boodschappen op video voor de kleine kinderen, zo ook weer in 2015. Deze persoonlijke video stuurt Sint samen met een gesigneerde kaart in een envelop, helemaal vanuit Spanje.

De kids zullen aan de buis gekluisterd zitten als zij zichzelf op TV zien. Helemaal als Sint hen gaat vertellen waar de kadootjes liggen! Hoe weet Sinterklaas toch dat dit jaar leren fietsen en zwemles twee hoogtepunten waren? En die foto's van de zomer 2015 staan nu al in het grote boek van Sinterklaas. Voor ouders ontroerend en voor de kinderen letterlijk niet te geloven zo leuk! Stel zelf binnen 5 minuten een compleet videobericht samen. Je kunt tot 10 personen door Sint laten toespreken. Maar Sint komt niet alleen. Super Piet en Guus Meeuwis zijn er dit jaar ook bij. Beleef het complete avontuur in ca. 12 minuten en maak er een onvergetelijke avond van.

Op 24/7 Discount vind je veel aanbieders van originele Sinterklaas cadeaus. Als lid van 24/7 Discount kun je gebruik maken van exclusieve aanbiedingen of actiecodes. Ontdek of er op dit moment een actiecode beschikbaar is voor Video van Sint. Want in de dure decembermaand is korting altijd welkom! Shop cadeaus altijd online via 24/7 Discount en ontvang extra ledenkorting op je aankopen.

Korting Video van Sint

Video van Sint