Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vindiqoffice is één van de grootste organisaties wanneer het gaat om kantoorinrichting in de breedste zin van het woord. Bij Vindiqoffice kun je terecht voor meubels, bureaus, stoelen, vergadertafels, maar ook computerbenodigdheden, printers, facilitaire middelen, eten & drinken en de nodige kantoorartikelen als pennen, paperclips, ordners en heel veel meer. Kortom, bij Vindiqoffice vind je alles voor jouw kantoor. 

Wat makkelijk is in de webshop van Vindiqoffice is dat je direct bovenaan kunt selecteren of je de prijs in- of exclusief BTW wil zien. Zo vind je het als bedrijf prettig de BTW eruit te laten, maar als particulier denk je daar anders over. Bij een bestelling hoger dan € 50,- betaal je geen verzendkosten en wanneer je op ma t/m do voor 15.00uur besteld heb je het de volgende dag al in huis, bestel je op vrijdag voor 14.00uur, dan wordt het zaterdag nog geleverd. 

Jouw kantoor- en schoolartikelen shop je gemakkelijk en snel online via 24/7 Discount. Daar profiteer je namelijk van ledenkorting op jouw account en blijf je op de hoogte van de beste aanbiedingen en acties zoals bijvoorbeeld gratis papier bij aankoop van een printer of leuke cadeaus bij je meubilair. Kijk snel of er een actiecode is voor Vindiqoffice en bestel direct online via 24/7 Discount. 

Korting Vindiqoffice

Vindiqoffice

2.25% korting
Bezoek Vindiqoffice met korting