Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voedingsbh's

Ben je zwanger of inmiddels bevallen en geef jij borstvoeding of wil je dat gaan geven? Dat is het goed om een goede voedingsbh aan te schaffen. Boedingsbh’s zijn praktische bh’s die meegroeien in de grote van je borsten waardoor je nooit een te grote bh aan zal hebben. Uiteraard moet je dan wel de goede maat hebben gekocht, maar over het algemeen kun je er iets langer mee doen.  

Voedingbh’s zijn daarnaast ook handig voor het borstvoeden want door middel van klipjes kun je een borst vrijmaken en borstvoeding geven zonder de rest prijs te geven.  Erg makkelijk en praktisch! De voedingbh’s zijn vaak gewoon heel simpel in ontwerp, maar uiteraard zijn er ook mooie versies in roze, paars, zwart en meer om zo toch  nog een beetje sexy te ogen voor je partner.
 

Fijne voedingsbh’s vind je van merken als Noppies, Esprit en meer en koop je natuurlijk online via 24/7 Discount. Bekijk snel het aanbod aan voedingbh’s en profiteer vandaag nog van leuke acties en aanbiedingen zodat jij met extra korting kunt shoppen. Daarnaast ontvang je via 24/7 Discount ledenkorting wanneer je shopt bij de aangesloten webshops. Bekijk daarom snel waar jij kunt shoppen en bestel direct online.

Voedingsbh's