Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De echte voetbalfans maakt het niet uit voor welke sportclub ze zijn, maar die kijken graag naar ieder spel aan voetbal wat wordt gespeeld. De buitenlandse clubs hebben ook regelmatig wedstrijden en via Voetbalreizen kun jij de leukste voetbalwedstrijden meemaken in bijvoorbeeld Spanje, Portugal, Italië en andere Europese landen. Met Voetbalreizen boek je een complete reis inclusief accommodatie en ticket voor de voetbalwedstrijd. Leuk om je vader een keer mee te verrassen of je kleinzoon die helemaal weg is van voetbal. 

Een voetbalreis boek je bij Voetbalreizen en je slaapt minimaal in een 3-sterrenaccommodatie inclusief ontbijt. Je zoekt op jouw favoriete club, grote van de groep en een datum en je kijkt waar jij een mooie wedstrijd kunt bijwonen. Er is van alles mogelijk en je gaat samen met andere supporters genieten van een mooi staaltje voetbal. 

Wil jij de leukste wedstrijden bijwonen? Kijk dan op 24/7 Discount en bekijk het aanbod aan reisorganisaties en boek direct online zodat jij ledenkorting ontvangt op jouw bestelling. 

Korting Voetbalreizen

Voetbalreizen

1.75% korting
Bezoek Voetbalreizen met korting