Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wandplanken

Gezellig, praktisch en leuk, dat zijn wandplanken, want wandplanken zijn ideaal om je boeken op te presenteren of om leuke woonaccessoires neer te zetten. Wandplanken vind je van diverse formaten, in leuke kleuren, van leuke materialen en in diverse stijlen. Zo kun je kiezen voor een robuuste stijl of gaan voor een strakke wandplank, in ieder geval vind je in iedere stijl mooie wandplanken.  

Wandplanken voor jouw interieur shop je online. Je kunt leuke wandplanken plaatsen in je keuken, in de woonkamer voor leuke foto’s, in je slaapkamer en meer. Bekijk het assortiment aan wandplanken en kijk wat bij je past. Ga voor knalrood, houtkleurige wandplanken of kies voor grijs, of misschien wel met een opstaand randje.  

In wandplanken vind je oneindig veel opties. Bekijk snel op 24/7 Discount waar jij de fijnste wandplanken kunt shoppen en profiteer van ledenkorting. De aangesloten webshops van 24/7 Discount bieden je de mogelijkheid om te shoppen met ledenkorting en daarnaast blijf je op de hoogte van fijne aanbiedingen en acties.