Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Met een mooie regenton in je tuin vang je hemelwater op en kan je dit vervolgens in je tuin gebruiken voor bijvoorbeeld het besproeien van je gazon of bloemenborder. Bij Waterton.nl vind je heel veel mooie regentonnen. Van groot tot klein en van verschillende materialen zoals kunststof of hout, voor in elke tuin.

Een regenton is niet alleen praktisch maar ook milieuvriendelijk en erg decoratief. Ben je van plan een regenton aan te schaffen? Kijk dan in de webshop van Regenton.nl en vind jouw regenton en accessoires zoals een vulautomaat of regenton kraan. Schaf de producten van je keuze gemakkelijk online aan bij Waterton.nl. Bij bestellingen boven € 150, - worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Binnen twee werkdagen heb je je bestelling al in huis.

Ga voor aanbiedingen en kortingen bij heel veel webwinkels eens kijken bij 24/7 Discount. Hier vind je namelijk dagelijks nieuwe kortingscodes op heel veel producten en bij heel veel webwinkels voor bijvoorbeeld huis en tuin. Kijk of er een kortingscode beschikbaar is van Waterton.nl en shop met korting of bespaar op je verzendkosten. Mels je aan bij 24/7 Discount en profiteer ook direct van ledenkorting.

Korting Waterton.nl

Waterton.nl

2.50% korting
Bezoek Waterton.nl met korting