Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Waxinelichthouders

Even gezellig een kaarsje aansteken geeft je woonkamer, slaapkamer of tuin misschien net wat meer sfeer en het maakt het een stuk minder donker. Maar, houdt er rekening mee dat je altijd een goede en veilige omgeving creëert voor de kaarsen. Zo heb je ook waxinelichthouders waardoor jij een goede omgeving creëert voor waxinelichtjes.  

Waxinelichthouders zijn vaak glazen houders waar je de waxinelichtjes in kunt doen en waardoor jij gegarandeerd een leuke sfeer creëert in jouw huis of tuin. Je kunt ze online vinden met leuke printjes, in leuke dessins en passend bij je eigen interieur. Je vind ze online van merken als Ittalla, Present Time, Lifestyle, Riviera Maison, Rituals en vele andere merken.  

Heb jij ook behoefte aan wat sfeer in huis? Kijk dan voor de leukste waxinelichthouders op 24/7 Discount en profiteer vandaag nog van ledenkorting. Je shopt via 24/7 Discount online bij de aangesloten webshops waardoor jij direct profiteert van een leuke korting op jouw account. Ook blijf je op de hoogte van fijne aanbiedingen en acties van de aangesloten webshops.

Waxinelichthouders

Theelichthouder boomstam -8x10 cm
€ 2.99
Theelichthouder diamand - goudkleurig
€ 4.99
Theelichthouder met hengsel - 5.5x5.5x5.5 cm - goud
€ 2.49
Huis met 4 glaasjes
€ 9.99
Theelichthouder diabolo - goudkleurig - 12x7 cm
€ 2.99
Theelichthouder antiek - goudkleurig - 9x10 cm
€ 2.99
Xenos
1.50% korting

De leukste woonaccessoires, leuke hebbedingen, bakspulletjes, meubeltjes en knutselspullen, dat...

Bezoek Xenos met korting