Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Xtracold Icebar discount code

Ga naar de coolste plek in Amsterdam en geniet er van je favoriete gekoelde drankje in de Amsterdam Xtracold Icebar. Dit is té leuk, té lekker en té bijzonder om niet van te genieten. Bestel je drankjes aan de bar en drink met handschoenen en een jas aan. Koop online je tickets voor deze unieke Icebar en gebruik uiteraard een discount code. Wanneer je je tickets regelt via 24/7 discount ben je slim bezig omdat je dan voordeliger uit bent. Shop online en spaar direct voor ledenkorting via 24/7 Discount.

Extracold Icebar Amsterdam Fast Track

Wanneer je online je tickets voor de Xtracold Icebar boekt, heb je sowieso Fast Track toegang. Je vermijdt hiermee dat je in een rij bij de ingang en aan de kassa belandt. Met een online ticket laat je heel eenvoudig je ticket op je smartphone zien en kun je direct doorlopen. Cool toch? Wel zo slim om je tickets dus online te boeken voor deze geweldig ijskoude ervaring!

Xtracold Icebar Price

Voor een online ticket bij de Xtracold Icebar betaal je nu slechts € 20,50 in plaats van € 23,95. Boek dus snel je tickets en profiteer van dit voordeel. Per ticket heb je recht op drie drankjes. Je ontvangt drie tokens die je in de twee bars in kunt wisselen. Zo kun je bier, wijn, cocktails of een non-alcoholisch drankje bestellen in de eerste bar en bier en shotjes sterke drank of sinaasappelsap aan de tweede bar. En dat zit dus allemaal bij de prijs in!

Xtracold Icebar adres

Xtracold Icebar Amsterdam ligt op een prachtige locatie midden in het centrum van Amsterdam, namelijk aan de Amstel. Ga naar de coolste Icebar, de hipste toeristische attractie en drink uit een ijsglas aan de Amstel 194 in Amsterdam. Beleef deze unieke ervaring. De Icebar is dagelijks geopend tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 02.40 uur.

Xtracold Icebar reviews

Je bent nu nieuwsgierig naar de Xtracold Icebar in Amsterdam? En je wilt hier graag een drankje drinken met je vrienden? Heel veel mensen gingen je al voor en plaatsten reviews over deze bar en hun ervaringen. Lees de reviews op de website en bepaal zelf hoe cool dit is. De Icebar wordt aanbevolen door duizenden bezoekers die al in de Xtracold Icebar geweest zijn!

Xtracold Icebar tickets

Bestel je tickets online bij de Xtracold Icebar. Je selecteert eenvoudig een datum en tijdstip wanneer jij met je vrienden naar de Icebar wilt. In het overzicht zie je welke data en tijden nog te boeken zijn. Je tickets ontvang je direct in je mailbox. Voor een online ticket heb je Fast track toegang, drie drankjes, gebruik van een jas en handschoenen én gratis Wifi. Zo kun je dus direct de mooiste selfies sturen naar je vrienden die er niet bij zijn!

Korting Xtracold Icebar

Xtracold Icebar

7.00% korting
Bezoek Xtracold Icebar met korting