Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Games, DVD, Blu-ray, Kleding, Sport en Speelgoed, kortom, een ruim assortiment aan artikelen die je online kunt bestellen via Zavvi. Zavvi is met name gericht op de mannelijke koper met kleding en sportaccessoires voor heren. Daarnaast heeft games met name betrekking op heren, maar ook kan een dame hier goed slagen.

Op Zavvi kun je oneindig shoppen als je op zoek bent naar games voor de Playstation, Xbox of Nintendo. Daarnaast vind je er DVD's voor kinderen van Disney en de spannendste actiefilms. Speelgoed, sportkleding, sportgames en grappige gadgets vind je bij Zavvi. Bij Zavvi profiteer je van de beste prijs, goed leveringsvoorwaarden en uitstekende service.

Kijk op 24/7 Discount voor de leukste acties en aanbiedingen van vrijetijdsbesteding. Zo blijf je via 24/7 Discount op de hoogte van opruimingsacties, 2+1 gratis of tijdelijk geen verzendkosten. Kijk snel of er voor Zavvi een actiecode beschikbaar is. Bestel snel jouw films, dvd's en games online en profiteer direct van ledenkorting op jouw bestelling.

Korting Zavvi

Zavvi

0.75% korting
Bezoek Zavvi met korting