Zeilboten online kopen

Zeilboten te koop | Botenbank

https://www.botenbank.nl/boten/categorie-zeilboten/

Vind 6520 zeilboten te koop in de buurt, met onder meer prijzen en foto’s van de boten. Vind bootdealers en vind je boot op Botenbank.

Zeiljachten te koop - YachtFocus

https://www.yachtfocus.com/boten/soort-zeilboten/klasse-zeiljachten/

Op YachtFocus staan momenteel 686 Zeiljachten te koop, waarvan 72 nieuwe schepen zijn en 614 tweedehands boten. Deze boten worden door particuliere verkopers, bootdealers en professionele makelaars, voornamelijk in Nederland, gepubliceerd. Sommige van deze Zeiljachten zijn nog erg nieuw, uit het jaar 2026 en anderen zijn ouder, bijvoorbeeld uit ...

Welke typen zeilboten bestaan er? - boten te koop

https://www.botentekoop.nl/watersportnieuws/welke-typen-zeilboten-bestaan-er/

In deze gids vind je een handig overzicht van de verschillende typen zeilboten. Zo kunnen we de zeiljachten onderverdelen in verschillende categorieën, afhankelijk van hun romptype, configuratie van de zeilen, aanwezigheid van een kajuit en gebruiksdoel.

Zeilboten: Een Overzicht van Types en Merken - Bootveiling.com

https://www.bootveiling.com/blog/zeilboten-een-overzicht-van-types-en-merken/

In deze blog hebben we verschillende soorten zeilboten besproken, variërend van kielboten tot jollen en traditionele zeilschepen. Daarnaast hebben we enkele bekende merken genoemd die bekend staan om hun kwaliteit en vakmanschap.

Klassieke zeiljachten te koop | Botentekoop

https://www.botentekoop.nl/boten/soort-zeilboten/klasse-klassieke-zeilboten/

Op Botentekoop staan momenteel 300 Klassieke zeiljachten te koop, waarvan 14 nieuwe schepen zijn en 286 tweedehands boten. Deze boten worden door particuliere verkopers, bootdealers en professionele makelaars, voornamelijk in Verenigd Koninkrijk, gepubliceerd. Sommige van deze Klassieke zeiljachten zijn nog erg nieuw, uit het jaar 2024 en ...

Tweedehands zeilboot kopen | Gebruikte zeilboten te koop | HISWA

https://www.hiswa.nl/kopen/tweedehands-boten/zeilboot-kopen

Tweedehands of gebruikte zeilboot kopen? Kies een HISWA erkend bedrijf voor extra garantie en het beste aanbod. Bekijk het overzicht zeilboten!

Klassieke zeilboten te koop | YachtWorld

https://nl.yachtworld.com/boten-te-koop/soort-zeilboten/klasse-klassieke-zeilboten/

Vind 392 klassieke zeilboten te koop in de buurt, met gebruikte en nieuwe boten, prijzen, foto’s en meer. Vind bootdealers en vind je boot op YachtWorld.

Nieuwe zeilboot kopen | Overzicht zeilboten te koop op HISWA.nl

https://www.hiswa.nl/kopen/nieuwe-boten/zeilboot-kopen

Een nieuwe zeilboot kopen? Kies een HISWA erkend bedrijf voor extra garantie en het beste aanbod. Bekijk het overzicht nieuwe zeilboten te koop!

Aanbod zeilboten en jachten te koop | White Whale Yachtbrokers

https://www.uwjachtmakelaar.nl/zeilboten-te-koop/

Met ruim 300 zeiljachten en motorschepen in het aanbod van White Whale Yachtbrokers is het vinden van uw boot nog nooit zo makkelijk. Vele boten te koop.

Tweedehands zeilboten te koop - YachtFocus

https://www.yachtfocus.com/boten/conditie-tweedehands/soort-zeilboten/

Vind 5922 tweedehands zeilboten te koop in de buurt, met gebruikte en nieuwe boten, prijzen, foto’s en meer. Vind bootdealers en vind je boot op YachtFocus.

Zeiljachten te koop | Botenbank

https://www.botenbank.nl/boten/categorie-zeilboten/classificate-zeiljachten/

Hoeveel Zeiljachten staan er te koop? Op het moment staan op Botenbank 683 Zeiljachten te koop, waarvan 72 nieuwe boten zijn en 611 tweedehands boten. Ze worden geadverteerd door particulieren, professionele makelaars en bootdealers, voornamelijk in Verenigd Koninkrijk. De meest recente Zeiljachten komt uit 2026, en de oudste uit 1926.

≥ Kajuitzeilboten en Zeiljachten - Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/watersport-en-boten/kajuitzeilboten-en-zeiljachten/

Zeiljachten kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Ook platbodems, bavaria 32 en zalmschouw worden aangeboden en gezocht. Nieuwe en tweedehands boten vind je op Marktplaats!

Zeilboten te koop | Botentekoop

https://www.botentekoop.nl/boten/soort-zeilboten/

Zoek en vind zeilboten van verschillende merken, maten, bouwjaren en prijzen op Botentekoop. Bekijk de foto's, specificaties en contactgegevens van de verkopers en vergelijk de aanbiedingen.

Zeilboten te koop | Boatshop24

https://www.boatshop24.com/nl/boten-te-koop/categorie-zeilboten/

Vind 6717 zeilboten te koop op Boatshop24, Europa's grootste marktplaats voor boten en jachten. We brengen elk jaar meer dan 10 miljoen kopers en verkopers van boten met elkaar in contact!

≥ Open zeilboten - Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/watersport-en-boten/open-zeilboten/

Open zeilboten kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Ook de optimist, klepper en spanker worden aangeboden en gezocht. Nieuwe en tweedehands boten vind je op Marktplaats!

Tweedehands zeilboten te koop - Nederland | YachtWorld

https://nl.yachtworld.com/boten-te-koop/conditie-tweedehands/soort-zeilboten/land-nederland/

Vind 189 tweedehands zeilboten te koop in de buurt, met gebruikte en nieuwe boten, prijzen, foto’s en meer. Vind bootdealers en vind je boot op YachtWorld.

Zeilboten te koop - Nederland | YachtWorld

https://nl.yachtworld.com/boten-te-koop/soort-zeilboten/land-nederland/

Zeilboten te koop - Nederland. Vind 220 zeilboten te koop in de buurt, met gebruikte en nieuwe boten, prijzen, foto’s en meer. Vind bootdealers en vind je boot op YachtWorld.

Zeilboten te koop - Nederland | Botentekoop

https://www.botentekoop.nl/boten/soort-zeilboten/land-nederland/

Vind 1233 zeilboten te koop in de buurt, met gebruikte en nieuwe boten, prijzen, foto’s en meer. Vind bootdealers en vind je boot op Botentekoop.

Zeilboten te koop - YachtFocus

https://www.yachtfocus.com/boten/soort-zeilboten/

Vind 6787 zeilboten te koop in de buurt, met onder meer prijzen en foto’s van de boten. Vind bootdealers en vind je boot op YachtFocus.

Zeilboten te koop | YachtWorld

https://nl.yachtworld.com/boten-te-koop/soort-zeilboten/

Een zeilboot is een klasse of subklasse van een boot die is ontworpen met één of meer masten en tuigage als belangrijkste voortstuwingsbron. Zeilboten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en tuigages, waaronder raceboten, sloepen, schoeners, catamarans, trimarans, zeilcruisers en andere.

Tweedehands zeilboten te koop | Botentekoop

https://www.botentekoop.nl/boten/conditie-tweedehands/soort-zeilboten/

Vind 5936 tweedehands zeilboten te koop in de buurt, met gebruikte en nieuwe boten, prijzen, foto’s en meer. Vind bootdealers en vind je boot op Botentekoop.

Zeilboot kopen - Over 4.000 nieuwe & tweedehands zeilboten te koop

https://www.boat24.com/nl/zeilboten/

Zoek en vind uw ideale zeilboot bij Boat24. Keuze uit meer dan 4.000 nieuwe & tweedehands zeilboten. Begin vandaag nog met uw zeilavontuur.

Klassieke zeilboten te koop - YachtFocus

https://www.yachtfocus.com/boten/soort-zeilboten/klasse-klassieke-zeilboten/

Make van klassieke zeilboten. Vind 300 klassieke zeilboten te koop in de buurt, met gebruikte en nieuwe boten, prijzen, foto’s en meer. Vind bootdealers en vind je boot op YachtFocus.