Zorgkiezer kortingscode januari 2023

€ 9,50 korting
Independer korting

Zorgverzekering Vergelijken 2023 Independer: nog t/m 31 januari

https://www.independer.nl/zorgverzekering/intro.aspx

Overstappen van zorgverzekering kan tussen 12 november en 31 januari via de zorgvergelijker van Independer. Als je uiterlijk 31 december overstapt, wordt je huidige zorgverzekering automatisch opgezegd door de nieuwe zorgverzekeraar. Als je in januari nog wilt overstappen, moet je de opzegging zelf regelen voor 31 december.

€ 9,00 korting
Zorgkiezer korting

ZorgKiezer | Vergelijk, Kies en Bespaar

https://www.zorgkiezer.nl/

ZorgKiezer is de enige onafhankelijke vergelijkingssite gespecialiseerd in de zorg. Meer dan 15 jaar de grootste zorgwebsite. ZorgKiezer.nl is al meer dan 15 jaar de grootste zorgkiezer van Nederland. Wij helpen bij je keuze. Met onze zorgvergelijker kun je ook in 2023 weer onafhankelijk de ziektekostenverzekering vergelijken.

€ 9,00 korting
Zorgkiezer korting

Vergelijk alle ziekenhuizen en klinieken | ZorgKiezer.nl

https://www.zorgkiezer.nl/ziekenhuis

ZorgKiezer.nl is de enige onafhankelijke zorgvergelijker Op ZorgKiezer.nl vergelijk je ziekenhuizen, zorgverzekeringen, tandartsen, fysiotherapeuten en huisartsen. Samen De consument is aan zet! Als jij kiest, voor bijvoorbeeld een andere specialist of nieuwe zorgverzekering, gaan andere harder werken om hun kwaliteit te verbeteren.

€ 9,00 korting
Zorgkiezer korting

Ziekteverzekering vergelijken binnen 1 minuut | Zorgkiezer.nl

https://www.zorgkiezer.nl/zorgverzekering/info/ziekteverzekering-vergelijken

Waarom overstappen in 2023 via ZorgKiezer.nl? 100% Onafhankelijk Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen; Altijd de laagste prijs Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk. Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd

€ 9,00 korting
Zorgkiezer korting

Aevitae (EUCARE) ZorgKiezer BasicPlus + Tand Young 2023 | Premie en ...

https://www.zorgkiezer.nl/new/verzekeraars/details/228428170/premie

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl? 100% Onafhankelijk Vergelijk op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen; Altijd de laagste prijs Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk. Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd

€ 9,00 korting
Zorgkiezer korting

Zorgkiezer bij Eenvandaag: Meer overstappers kiezen voor hoger eigen risico

https://blog.zorgkiezer.nl/laatste-nieuws/zorgkiezer-bij-eenvandaag-meer-overstappers-kiezen-voor-hoger-eigen-risico/

Op 30 december is Zorgkiezer geïnterviewd door Eenvandaag om te praten over het feit dat een kwart meer mensen kiest voor een hoger eigen risico om te besparen op de zorgpremie. Zo kan dit wel 300 euro per jaar schelen en wordt het gezien als een mooie bespaar mogelijkheid.

€ 9,00 korting
Zorgkiezer korting

De premies van VGZ bereiken in 2023 opnieuw een hoogtepunt

https://blog.zorgkiezer.nl/laatste-nieuws/de-premies-van-vgz-bereiken-in-2023-opnieuw-een-hoogtepunt/

Op ZorgKiezer.nl houden wij je op de hoogte over de veranderingen. Vanaf 13 november is het mogelijk om een nieuwe zorgverzekering 2023 te kiezen. Op onze zorgverzekering vergelijken pagina vind je gemakkelijk de verzekering die aan al je wensen voldoet.

€ 9,00 korting
Zorgkiezer korting

ZorgKiezer in Kassa over tandartsverzekering afsluiten: wel of niet doen?

https://blog.zorgkiezer.nl/zorgverzekering-2022/zorgkiezer-in-kassa-over-tandartsverzekering-afsluiten-wel-of-niet-doen/

De meest uitgebreide pakketten zijn erg duur en vaak niet toegankelijk zonder acceptatie of wachttijd. Het is dus goed om dit van tevoren te checken. In de vergelijker op ZorgKiezer kun je filteren op aanvullende tandartsverzekeringen. Zo zie je snel welke verzekering bij jouw wensen past.

€ 9,00 korting
Zorgkiezer korting

De zorgpremie van Zilveren Kruis stijgt met 7,50 euro - blog.zorgkiezer.nl

https://blog.zorgkiezer.nl/laatste-nieuws/ook-de-premies-van-zilveren-kruis-stijgen-in-2023/

Bij ZorgKiezer helpen we je graag bij het vinden van een geschikte verzekering; ons team van zorgexperts staat altijd voor je klaar voor het kiezen van een zorgverzekering 2023 Bronnen – Zilveren Kruis – Zorgthermometer Vektis – Eerlijkegeldwijzer.nl (2022) – VBDO (2020) Laatste update op 12 november 2022 – 14:28 door Fabian Clemens.

Zorgverzekering vergelijken 2023 | Onafhankelijk | Poliswijzer

https://www.poliswijzer.nl/zorgverzekering

Hogere premie zorgverzekering in 2023. Net als de zorgverzekering 2022 wordt de zorgverzekering in 2023 weer duurder. Met Prinsjesdag is de verwachting uitgesproken dat de zorgpremie voor de zorgverzekering ruim € 10 per maand duurder wordt, en dat is precies uitgekomen. De verschillen zijn groot.

Zorgwijzer - hier vind jij dé beste zorgverzekering (2023)

https://www.zorgwijzer.nl/

Stap zelf over bij de verzekeraar. Zodra je de best passende en goedkoopste zorgverzekering hebt gevonden, stap je binnen vijf minuten over naar de nieuwe zorgverzekeraar.. Het overstappen doe je altijd via de website van de zorgverzekeraar zelf. Hier kun je jouw gemaakte keuzes nog even rustig overlezen, voordat je de knoop definitief doorhakt.

Zorgkiezer 2023: Zorgverzekeringen vergelijken

https://zorgvergelijker.online/zorgverzekering-2023/zorgkiezer/

De zorgvergelijker 2023 is live en beschikbaar sinds 13 november. Alle premies en de inhoud van het basispakket zijn dan geactualiseerd voor het aankomende seizoen. Op het moment dat alle wijzigingen en premies van de zorgverzekering 2023 bekend zijn helpt Zorgvergelijker met het maken van een goede zorgvergelijking.

Zorgverzekering vergelijken 2023 | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering

We geven onafhankelijk en betrouwbaar advies. We vergelijken meer dan 10 jaar zorgverzekeringen. In 2021 maakten 415.513 consumenten gebruik van onze Zorgvergelijker. Meer dan 10.000 overstappers via de Zorgvergelijker in 2021. 3341 consumenten beoordelen verzekeringenvergelijkers van de Consumentenbond met gemiddeld een 8,1.

Zorgverzekering vergelijken 2023 - Vergelijk alle ... - Geld.nl

https://www.geld.nl/zorgverzekering

Zorgverzekering vergelijken. Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar. 100% onafhankelijk vergelijken. Altijd de beste deal. Beoordeling: 8,9. Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6) Website van het jaar 2022. Bespaar tot € 595 in 2023.

Zorgkiezer Zorgverzekering 2023 | Lees dit eerst voor je kiest

https://www.zorgverzekerinq.nl/zorgkiezer-zorgverzekering/

Kies je voor de Zorgkiezer zorgverzekering 2023 dan kies je voor een zorgverzekering die je past als een warme jas. Want op basis van een nauwkeurige vergelijking op Zorgkiezer kom je uiteindelijk bij die verzekering uit die en goedkoop is en voldoet aan jouw specifieke wensen. Vervolgens sluit je de verzekering bij Zorgkiezer af.

Zorgverleners in Nederland - Zorgzoeker - Zilveren Kruis

https://zorgzoeker.zilverenkruis.nl/

Zorgverleners in Nederland - Zorgzoeker - Zilveren Kruis. Informatie tijdelijk niet beschikbaar.

Zorgzoeker: zoek een zorgverlener - Univé Verzekeringen

https://www.unive.nl/zorgverzekering/zorgzoeker

Dan heeft Univé een mooie online methode voor u waarmee u snel de gewenste informatie kunt vinden. In de Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners waarmee Univé een overeenkomst heeft. En kiest u zo'n zorgverlener met wie Univé een contract heeft, dan weet u zeker dat u goede zorg ontvangt. Bovendien voorkomt u zo dat u een lagere vergoeding krijgt.