Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hoe vervelend is het dat je naarmate je ouder wordt ook een aantal beperkingen krijgt. Zo zal het lopen op den duur wat moeilijker gaan en is het dragen van zware boodschappen al helemaal geen optie meer. Daarom moet je altijd goed blijven bewegen om de spieren soepel te houden, maar toch ook dan kun je naarmate je ouder wordt enkele gebreken krijgen. Bij Zorgthuiswinkel kun je diverse hulpmiddelen aanschaffen zodat jij het nog even zonder de hulp van anderen kunt regelen. 

Bij Zorgthuiswinkel vind je rollators, opklapbare douchestoelen, rolstoelen, wandelstokken en veel andere producten om je te ondersteunen in een aantal dingen. Postoelen, luiers en andere tools om jezelf te voorzien in goede zorg shop je bij Zorgthuiswinkel. 

Wil jij niet hulpbehoevend overkomen en heb je het idee dat je zelf je eigen zorg kunt regelen? Kijk dan snel op 24/7 Discount hoe jij kunt bestellen bij Zorgthuiswinkel en kunt profiteren van ledenkorting. Bekijk snel de aanbiedingen op 24/7 Discount voor Zorgthuiswinkel en bestel direct online. 

Korting Zorgthuiswinkel

Zorgthuiswinkel

4.00% korting
Bezoek Zorgthuiswinkel met korting