Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Accu's

Heb je dat ook wel eens gehad, dat je ergens staat, in de file of langs de weg omdat je accu er in eens mee stopt of leeg is? Dat is vervelend, maar dat gebeurd niet alleen bij auto’s, ook bij fotocamera’s, tablet, laptop, mobiele telefoons en vele andere accessoires waar een accu voor nodig is. Een accu kun je gelukkig vervangen en dat is vaak best snel geregeld, al moet je het natuurlijk wel in huis hebben.

Accu’s voor diverse elektronische apparaten kun je online kopen. Zo heb je ze voor elektronisch gereedschap als boormachines en schroeftollen, maar ook voor de huiselektronica zoals een laptop, een camera of misschien wel kinderspeelgoed. Goede accu’s gaan een tijdje mee, mits je er goed mee omgaat. Laat hem de eerste keer altijd volledig op en laat hem dan vervolgens ook echt helemaal leeg lopen, zo gaat je accu het langst mee.
 

Een goede accu voor je auto, je camera, je laptop en andere apparatuur shop je online via 24/7 Discount, want dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan accu’s bij de aangesloten webshops en profiteer vandaag nog van leuke aanbiedingen, stapelkorting, BTW-korting en meer en ontvang ledenkorting op jouw account.

Accu's

Saake Shop
1.50% korting

Bij Saake Shop vind je batterijen, accu’s, externe accu’s, geheugenkaarten, kabels en...

Bezoek Saake Shop met korting