Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een foto op plexiglas is niet alleen heel mooi, maar een ware toevoeging aan je woonkamer. Je kunt je huis een persoonlijke touch geven door een mooie foto uit te kiezen en deze op glas te laten drukken. Op Acrylfoto kun je dit doen. Je foto wordt achter plexiglas geplakt en door een mooie ophangsysteem kun jij je foto mooi ophangen in jouw ruimte.

Bekijk op Acrylfoto de mogelijkheden voor het bestellen van jouw foto op plexiglas. Je kunt bestellen in diverse formaten die handig staan aangegeven in een tabel. De reacties van klanten zijn zeer positief waardoor je zeker weet dat jij een mooi product aanschaft voor jezelf of als cadeau voor iemand anders. De levertijd is circa 7 werkdagen.

Bekijk snel op 24/7 Discount voor de leukste aanbiedingen en acties voor het afdrukken van foto's en fotogeschenken. Denk aan acties als tweede afdruk gratis, tijdelijk geen verzendkosten of de 'afterholiday'-dagen. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Acrylfoto een actiecode beschikbaar is. Bestel jouw fotoschenk via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw bestelling.

Korting Acrylfoto

Acrylfoto

2.00% korting
Bezoek Acrylfoto met korting