Aluin online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Aluin Stick 60gr - 100% Puur Aluinsteen in Aluinsticks | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/aluin-stick-60gr-100-puur-aluinsteen-in-aluinsticks/9200000112695482/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Aluin staat bekend om zijn antibacteriële en samentrekkende, adstringerende werking. Daarom is aluin uitstekend als natuurlijke deodorant en in het stoppen van kleine bloedingen, zoals na het scheren. Meestal kan iemand zeker een half jaar doen met 1 stick van 60gr. De aluin stick is compact en makkelijk mee te nemen.

Aluin - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Aluin

Aluinen zijn chemische verbindingen, dubbelzouten van sulfaten. De groep verbindingen is genoemd naar de stof KAl(SO4)2·12H2O die al in de oudheid onder de naam aluin bekend was. Zonder nadere specificatie wordt met aluin dan ook kaliumaluminiumaluin bedoeld. De naam komt van het Middelnederlandse woord aluun dat stamt uit het Oudfranse alun dat afkomstig is van het Latijse alūmen.

Aluin – Alles over Aluin – Skinessence

https://www.skinessence.nl/aluin/

Natuurlijke aluin deodorant is gemaakt van kalium (=potassium) aluin, een natuurlijk voorkomend mineraal zout (sulfaat mineraal). Het wordt meestal gevonden als afzettingen op rotsen. Het is ontstaan door oxidatie van sulfide mineralen en kalium-dragende mineralen. Het is een witte tot doorzichtige kristallijne kleurloze steen.

Aluin - The Alpha Men

https://www.thealphamen.nl/aluin/

Aluin is een eeuwenoude, kleurloos (of wit) mineraal en een perfect alternatief voor een aftershave. Het is een samenvoeging van zout, kalium en aluminiumsulfaat dat voornamelijk komt uit Klein-Azië. Aluin is zo populair, omdat het gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden.

Aluin kopen? Bestel online bij Scheersalon.nl

https://www.scheersalon.nl/scheren/scheerverzorging/aluin

Aluin "Kalmeer, herstel en desinfecteer je huid met aluin" Aluin is een natuurlijk verzorgingsproduct dat is geschikt voor alle huidtypes. Aluin sluit de poriën op natuurlijke wijze en is daarom bijzonder geschikt voor na het scheren om jouw huid weer te kalmeren.

Aluin - 11 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/aluin

aluin. Kleurloos tot wit kristallijn dubbelzout van kalium- en aluminiumsulfaat; wordt gebruikt voor diverse doeleinden waaronder het bewerken van leder en textiel, het stijven van papier, als beitsmiddel in (textiel)verven en als een waterzuiveringsmiddel. Categorie: Materialen > mineraal. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10491.

Aluin - Hekserij : Hekserij

https://www.hekserij.nl/shop/educatief/fotografie-en-doka/aluin-kaliumaluminiumsulfaat/

Aluin - Hekserij : Hekserij Hekserij / WooCommerce Products / Educatief / Chemicaliën / Aluin Aluin € 3,95 incl. BTW € 3,26 excl. BTW Eenheid Wissen Toevoegen aan winkelwagen Uitvoering

Aluin kruidvat - Drogisterij online | Ruim assortiment | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/r/aluin_kruidvat/

Aluin bestaat uit aluminium sulfaat en water, en is een uitstekende partner voor een klassieke ouderwetse scheerbeurt. Als je de pech hebt je te snijden, zorgt deze aluin stick er voor dat het bloeden snel stopt. Het zorgt er voor dat de huid samentrekt en werkt tevens antibacterieel. Doe een beetje water op je aluin stick, en wrijf het op je snee....

Classic Tour - Aluin

https://www.aluin.nl/voorstelling/classic-tour/

De Classic Tour is een theateravontuur onder begeleiding van professionele acteurs voor alle niveaus, vmbo, havo en vwo en gymnasium. Deelnemende theaters: Stadsschouwburg Utrecht, Theater de Krakeling, Theater aan de Slinger Houten, Stadstheater Arnhem, Leidse Schouwburg. Speeldata Mensen Nieuws Privacy Voorstellingen Educatie Aluintuin

Twelfth Night - Aluin

https://www.aluin.nl/voorstelling/twelfth-night/

Hij liep stage bij theatergezelschap Dood Paard in de voorstelling OMG! XMAS-SHOW! WTF?, die ook op Lowlands Festival was te zien. Na zijn afstuderen speelde hij onder andere bij de gezelschappen De Gemeenschap, BonteHond, Theater Sonnevanck, Het Filiaal Theatermakers en de Nederlandse Reisopera. Bij Aluin speelt Floyd in de voorstelling Twelfth night.

Aluin

https://www.aluin.nl/

Aluin speelt oersterke verhalen met een tijdloze noodzaak. Teruggebracht tot de kern. Meeslepend, hilarisch en dynamisch. Overal en voor iedereen die nieuwsgierig is.

aluminiumzouten op de huid | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen/aluminiumzouten-op-de-huid

Poeder met aluminium-kalium-sulfaat (aluin) Strooi het poeder op de schone en droge huid en laat het enkele uren zitten. Daarna de huid goed afwassen met water en zeep. Crème of oplossing met 15-20% aluminiumzouten. Breng het middel 's avonds aan op een schone en droge huid. Was de volgende ochtend de huid goed af.

aluin/salicylzuur - Farmacotherapeutisch Kompas

https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/bladeren/preparaatteksten/a/aluin_salicylzuur

Aluin Strooipoeder, samengesteld FNA XGVS OTC Formularium der Nederlandse Apothekers. Bevat per gram poeder: aluin (aluminiumkaliumsulfaat) 18,4 mg, salicylzuur 60 mg. Bevat tevens: zetmeel, zinkstearaat, talk (Samengesteld aluinstrooipoeder FNA, Conspergens aluminis compositum FNA). Dit geneesmiddel is niet opgenomen in het geneesmiddelen ...

De vele toepassingen van het mineraal aluin - Gezonder Leven

https://gezonderleven.com/de-vele-toepassingen-van-het-mineraal-aluin/

Het mineraal aluin is een soort natuursteen met veel toepassingsmogelijkheden voor in huis. Je kunt aluinsteen in apotheken of reformwinkels in een ‘natuurlijke’ of ‘synthetische’ versie kopen. We raden natuurlijk aan om de natuurlijke of alunietversie te kopen, waarvan het hoofdbestanddeel Kalium-Aluin of K Al3 (OH) 6 (SO4) 2 is.

Metamorfosen II - Aluin

https://www.aluin.nl/voorstelling/metamorfosen/

In deze tweede versie van Aluin komen de volgende verhalen uit de Metamorfosen aan bod: Corvus en Cornix die vogels worden omdat ze roddels verspreiden, het tragische liefdesverhaal van Cephalus die de liefde van zijn Procris niet vertrouwt en daarmee haar leven verspeelt, vrouw Fama, Daedalus en Icarus en ook Narcissus die alleen liefde voor zichzelf voelt.

De Ilias - Aluin

https://www.aluin.nl/voorstelling/de-ilias/

De Ilias. De Ilias gaat in oktober 2021 in première in Utrecht en speelt daarna op gymnasia door heel Nederland. Het verhaal. Het is oorlog in Troje. Al negen jaar bevechten de Grieken en de Trojanen elkaar. Achilles is de onverslaanbare Griekse vechtmachine, maar hij weigert verder te vechten als zijn buitgemaakte vrouw Briseïs wordt afgenomen.

Hoe gebruik je aluin na het scheren? Scheersalon.nl

https://www.scheersalon.nl/informatie/verzorging/aluin

Aluin is een kristal met een antibacteriële werking op de huid. Aluinkristallen blokkeren de poriën en gaan bacteriegroei tegen, waardoor er geen vervelende geur onder je oksel kan ontstaan. De meeste mensen denken dat zweet – vooral onder de oksels – stinkt.

De mensen van Aluin

https://www.aluin.nl/mensen/

Ze is dol op alles wat met Griekenland en de Griekse tragedie te maken heeft. Aluin maakte kennis met de tomeloze energie van Bettie toen ze als educatiemedewerker bij Het Rozentheater bijna alle Amsterdamse scholieren naar Aluinvoorstellingen wist te krijgen. Inmiddels vervult ze binnen Aluin de afdeling educatie samen met Christle Tjon a Man.

Wat is aluin? Alles over het gebruik van de aluinsteen na het scheren!

https://www.mannen-taal.nl/aluin-kopen/

Aluin is een natuurlijk mineraal dat veelvuldig wordt gebruikt om de huid te verzorgen na het scheren. De exacte samenstelling van aluin hangt voor een deel af van de herkomst van het mineraal. Veel aluinstenen zijn kleurloze- of witte kristallen die voornamelijk bestaan uit zouten en mineralen.

Aluin als vervanger van deodorant en anti-transpirant

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/alternatief/173948-aluin-als-vervanger-van-deodorant-en-anti-transpirant.html

Aluin is een kleurloos of wit kristal dat bestaat uit verschillende zouten en metalen. Aluin kan in de natuur gevonden worden, maar wordt tegenwoordig vaker chemisch gemaakt uit bauxiet door middel van elektrolyse. In het oude Egypte gebruikte men al de natuurlijke vorm van aluin tegen het zweten.