Ontharingscrèmes online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Ontharingscrèmes, wax & -hars kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/ontharingscremes-wax-hars/12685/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Ontharingscrèmes bevatten alkalische chemische stoffen die de haren verzwakken, waarna ze gemakkelijk weggeveegd kunnen worden. Dit is veilig en pijnloos voor de huid, maar voor de snel allergische huid raden we een ontharingscrème voor de gevoelige huid aan.

7.00% korting

De beste ontharingscrèmes voor lichaam en gezicht - Jan

https://www.jan-magazine.nl/beauty-mode/g35794445/beste-ontharingcremes/

Omdat de crème chemische stoffen bevat, kan er een allergische reactie optreden. Er zijn speciale ontharingscrèmes voor de gevoelige huid die de kans op een reactie kleiner maken. Voor het ontharen van je bikinilijn en gezicht heb je speciale ontharingscrèmes nodig. Deze zijn zachter voor je huid, omdat de huid op die plekken veel kwetsbaarder is.

Ontharen: Ontharingscrème | Mens en Gezondheid: Beauty - InfoNu

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/77188-ontharen-ontharingscreme.html

Ontharingscrèmes zijn bij goed gebruik pijnloos, je kunt jezelf niet bezeren en het haar blijft langer weg dan als u uw haar zal scheren. Ontharingscrèmes zijn er in vele prijsklasse waarbij huismerken een van de goedkopere varianten zijn en het merk Veet een van de duurste varianten is.

Ontharingscrème: Beste Ontharingscrèmes van 2022 | Popula.nl

https://www.popula.nl/review/ontharingscreme/

Ontharingscrèmes doen eigenlijk precies wat de naam inhoudt, ze ontharen de huid van je lichaam. Het is een van de meest pijnloze manieren om een gladde huid te krijgen. In ontharingscrèmes zitten alkalische chemische stoffen die wanneer ze in contact komen met je lichaamshaar en een bepaalde reactie teweegbrengen.

Ontharingscreme online kopen? | Morgen in huis | Wehkamp

https://www.wehkamp.nl/verzorging-ontharingscreme/

Voor een snelle en pijnloze ontharing gebruik je een ontharingscrème of een ontharingsspray! Veel ontharingscrèmes van merken als Veet bevatten hydraterende, voedende en verzachtende bestanddelen zoals Aloë Vere en vitamine E. Met als resultaat een goed gevoede huid die een week lang zijdezacht en glad blijft!

Ontharingscrèmes - Veet

https://www.veet.nl/producten/ontharingscregravemes/

Ontharingscrèmes Ontharing van het gezicht Producten; Demo's . Demonstratievideo's Ontdek alles over Veet Alles over ontharen Demo's; Ontharing & Schoonheid; Youtube channel; Koop nu; Contacteer ons; Contact met ons opnemen; Achetes sur ligne; Koop nu

Ontharingscrème | Voor mannen en vrouwen op notino.nl

https://www.notino.nl/ontharingscreme/

Natural Sensation. Ontharingscrème voor het Gezicht 50 ml. Niet op voorraad. Toon meer. 1 2. Verwijder haartjes en geniet van een prachtige zachte huid! Ontharingscrèmes zijn een elegante vorm van ontharing, waarbij de haartjes niet alleen verwijderd, maar ook zacht gemaakt worden. Zo heb je veel langer een gladde huid.

De voor- en nadelen van ontharingscrème - Veet

https://www.veet.nl/ontharing-schoonheid/de-voor-en-nadelen-van-ontharingscregraveme/

Ontharingscrèmes zijn één van de meest pijnloze middelen waarmee je je lichaam kunt ontharen. Helemaal wanneer je deze vergelijkt met harsen of scheren. De crèmes zijn eenvoudig aan te brengen op verschillende plekken op je lichaam. Zo kun je er bijvoorbeeld je benen, maar ook je bikinilijn mee ontharen.

Ontharingscrème: wat is de beste ontharingscrème? | Etos

https://www.etos.nl/advies/lichaamsverzorging/ontharingscreme-vergelijken/

Ontharingscrème is een gel, mousse of crème die je op plekken smeert waar je ongewenste haartjes wilt verwijderen. Na het aanbrengen van de ontharingscrème laten de haartjes na een aantal minuten los. Zo hoef je je dus niet meer te waxen, epileren of scheren!

Beste ontharingscrème 2023: Top 5! - healthyandbeautiful.nl

https://healthyandbeautiful.nl/beste-ontharingscreme/

Beste ontharingscrème voor vrouwen: 1. Veet Minima Ontharingscrème. Deze ontharingscrème van Veet is een nieuwe formule met 35% minder chemische ingrediënten voor een zijdezachte huid met een frisse parfum. Alle haren worden effectief verwijderd voor een zijdezachte houd die tot een week perfect glad blijft.

Ontharingscrème voor mannen kopen: waar moet je allemaal op letten

https://dutchhairshop.nl/ontharingscreme-mannen/

De meeste ontharingscrèmes kun je gebruiken voor ieder deel van je lichaam, van kruin tot tenen. Voor specifieke en intieme lichaamsdelen is het wel belangrijk rekening te houden met mogelijke pijn. Je kunt hiervoor vaak een zachtere ontharingscrème voor gebruiken. Hieronder gaan we wat dieper in op een paar van de belangrijkste moeilijke punten.

Zo gebruik je ontharingscrème in 6 stappen - BLOG Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/blog/verzorging/scheren/zo-gebruik-je-ontharingscreme-6-stappen/

Smeer de crème in op de plek waar je haartjes wilt verwijderen. De meeste ontharingscrèmes zijn geschikt voor je benen, armen, oksels en bikinilijn. Er zijn ook speciale crèmes voor een bepaalde plek, zoals de Kruidvat Bikini Ontharingscrème voor de Normale en Gevoelige Huid.

Thuis ontharen? Bekijk onze ontharingsstrips, wax en crèmes ... - Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/verzorging/scheren-ontharen/ontharingscreme-wax-hars/c/30072

Bij Kruidvat hebben we ontharingscrèmes voor de normale huid, maar ook voor de gevoelige huid. De verpakking van de ontharingscrèmes komt met een spatel waarmee je de ontharingscrème kunt aanbrengen op de gewenste plek op je lichaam. De ontharingscrèmes hebben we bij Kruidvat van drie merken; Veet, Jolly en Kruidvat Eigen Merk.

Ontharingscrème: De werking en voor-en nadelen

https://healthyandbeautiful.nl/ontharingscreme-de-werking-en-voor-en-nadelen/

Ontharingscrèmes bevatten agressieve chemicaliën en de alkaliën die het haar oplossen, kunnen de huid irriteren of verbranden en allergische reacties veroorzaken. Net als haar bevat de huid keratine, het eiwit dat het doelwit is van alkalische chemicaliën.

Ontharingscrème: de voor- en nadelen | ScheerZone

https://www.scheerzone.nl/ontharingscreme-voordelen-en-nadelen/

(+) Ontharingscrèmes zijn pijnloos. Dit moet wel het grootste voordeel zijn. Het is daarnaast ook de belangrijkste reden dat vrouwen die niet willen scheren én ook geen pijn willen voelen door de haartjes van de wortel af te trekken, standaard voor ontharingscrème kiezen. De haartjes lossen op in een paar minuten.

Ontharingscrème: hoe werkt ontharingscrème? - BLOG Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/blog/verzorging/scheren/ontharingscreme-hoe-werkt-ontharingscreme/

Ontharingscrèmes zijn een goed alternatief om van ongewenst lichaamshaar af te komen, omdat het snel en pijnloos is. Er zijn verschillende soorten crèmes te vinden, maar welke de beste ontharingscrème is hangt af van je huidtype, haartype en op welk lichaamsdeel je de crème gaat gebruiken.

Ontharingscrème kopen? Shop nu online! | Etos

https://www.etos.nl/lichaamsverzorging/scheren-ontharing/ontharingscreme/

Koop dan een ontharingscrème bij Etos! Smeer de crème op je huid en veeg na een paar minuutjes zo je haartjes eraf! Tip: doe dit in de douche, dan kun je de crème gemakkelijk in één keer afspoelen! Je haartjes blijven helaas niet zo lang weg als na het harsen, maar ze blijven wel langer weg dan wanneer je ze scheert.

Ontharingscrème, Wax & Hars | Trekpleister

https://www.trekpleister.nl/scheren-en-ontharen/ontharingscreme-wax-hars/c/30072

Ontharen met wax, ofwel hars, is snel en efficiënt: de haartjes blijven lang weg en groeien zacht terug. Je kunt harsen met ontharingsstrips, maar ook met striploze (koude) wax. Ook heeft Trekpleister handige ontharingscrèmes en een ontharingsspray in haar assortiment, waarmee je haartjes snel, gemakkelijk en pijnloos verwijdert.