Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een unieke manier om jouw foto's te laten afdrukken voor een prachtige muurdecoratie is op aluminium. Bij Aluminiumfoto kun je jouw favoriete foto's laten afdrukken op aluminium en kun je kiezen uit heel veel verschillende formaten. Je kunt zelf kiezen voor foto's, maar ook is het mogelijk om naambordjes en andere producten via Aluminiumfoto te bestellen.

Je upload gemakkelijk en snel jouw eigen foto bij Aluminiumfoto en gaat aan de slag met de editor. Vervolgens verstuur je jouw definitieve bestelling naar Aluminiumfoto en jouw bestelling wordt in orde gemaakt. Kies een bijpassend formaat en jouw muurdecoratie wordt vast en zeker de mooiste voor jouw want het is jouw mooie foto die jij hebt laten afdrukken. Jouw bestelling wordt binnen 5 werkdagen opgestuurd. 

Bekijk de tarieven voor het laten maken van jouw eigen Aluminium muurdecoratie via Aluminiumfoto en profiteer van de laatste actiecodes wanneer jij jouw bestelling via 24/7 Discount plaatst. Via 24/7 Discount profiteer jij naast de leukste actiekortingen ook van ledenkorting op jouw account. 

Korting Aluminiumfoto

Aluminiumfoto

2.00% korting
Bezoek Aluminiumfoto met korting