Anaal pluggen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Buttplug kopen? Alle Buttplugs online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/buttplugs/20561/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Van een grote tot kleine buttplug. Begin je net met het gebruik van anale speeltjes dan is er volop aanbod te vinden, maar ook voor de iets gevorderde gebruiker. Er zijn diverse opties, namelijk waterproof buttplugs, xl buttplugs, buttplugs voor mannen, buttplugs voor vrouwen, siliconen buttplugs, vibrerende buttplugs, extra dunne buttplugs en ...

Bezoek Bol.com met korting

Drugs rectaal inbrengen (pluggen) | drugsinfoteam.nl

https://www.drugsinfoteam.nl/vraag-antwoord/lees-een-antwoord/-/drugs-rectaal-inbrengen-pluggen-

Beste vraagsteller, In principe werkt dit met alle drugs die je in water kunt oplossen. Je kunt het oplossen in water en rectaal inbrengen met een spuitje. Het is niet een manier die vaak wordt aangeraden. Er zijn een aantal aspecten die complicaties met zich mee kunnen brengen, al geldt dit uiteraard voor elke manier van drugs innemen.

Buttplug - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Buttplug

Een buttplug of anaalplug is een seksspeeltje om in de anus te plaatsen ter verhoging van het seksueel genot. Een buttplug lijkt een beetje op een dildo, maar doorgaans is de buttplug korter en heeft een tapse vorm. Aan het uiteinde is de buttplug verbreed.

Wat is plugging of drugs pluggen? - De Druglijn

https://www.druglijn.be/drugs-abc/veelgestelde-vragen/wat-is-plugging-of-drugs-pluggen/

Plugging of pluggen is het anaal inbrengen van drugs. Deze methode werkt snel, maar maakt het moeilijker om te doseren. Drugs kunnen die op verschillende manieren gebruikt worden. Het meest bekende is uiteraard het slikken, roken, inhaleren, snuiven of met een injectienaald inspuiten van drugs.

Allemaal anaal: een praktische gids voor veilig spoelen - VICE

https://www.vice.com/nl/article/wx5evm/allemaal-anaal-een-praktische-gids-voor-veilig-spoelen

Allemaal anaal: een praktische gids voor veilig spoelen. Voor sommigen is anaal spoelen het laatste puntje op een hele lange checklist richting ‘de ideale bottom’ worden, maar is het wel...