Elektrostimulators online kopen

€ 16,50 korting
OHRA korting

Uitwendige elektrostimulators - vergoeding zorgverzekering | OHRA

https://www.ohra.nl/zorgverzekering/vergoeding/uitwendige-elektrostimulators
Gevonden in: OHRA kortingscode

Een uitwendige elektrostimulator is bedoeld om chronische pijn te verminderen. Het is een klein kastje dat je bijvoorbeeld in jouw binnenzak draagt. Uit het kastje komen kabeltjes. Het eind van elk kabeltje plak je met een pleister op de pijnlijke plek.

Bezoek OHRA met korting

Elektrostimulators bij chronische pijn (Zvw) | Verzekerde zorg ...

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/elektrostimulators-bij-chronische-pijn-zvw

Een uitwendige elektrostimulator is bedoeld voor mensen met chronische pijn. Pleisters, die werken als elektroden, worden op de pijnlijke plaats geplakt en staan door middel van kabeltjes in verbinding met het apparaat, dat bijvoorbeeld in de binnenzak gedragen kan worden.

The 7 Best Electric Muscle Stimulators To Buy [2023 Review]

https://ergonomicshealth.com/best-electric-muscle-stimulator/

at a glance: our top 3 picks for electric muscle stimulators. Best EMS: Compex Edge 2.0 Muscle Stimulator. Best EMS + Tens: Ulaif Tens & Electric Muscle Stimulator. Best EMS For Legs: Revitive Circulation Booster. We’ll get into the research and studies a bit later in the article. But for now all you need to know is that these devices are ...

Handleiding Globus MyStim Elektrostimulator

https://handleidingkwijt.com/globus-mystim-elektrostimulator/

Handleiding voor Globus MyStim Elektrostimulator. Bekijk en download de pdf in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 100/100.

Elektro stimulator voor schoonheidssalon kopen | Quirumed

https://www.quirumed.com/nl/schoonheidsapparatuur/uitrusting/elektrostimulatoren-voor-schoonheid

Een elektro stimulator voor schoonheidssalon heeft als belangrijkste functie de slapheid te verminderen, vernieuwen van het silhouet en het bestrijden van cellulitis zonder de fysieke inspanning die betrokken zijn bij actieve lichaamsbeweging, vandaar de naam passief oefenen.

Handleiding Sanitas SEM 40 Elektrostimulator

https://handleidingkwijt.com/sanitas-sem-40-elektrostimulator/

Handleiding voor je Sanitas SEM 40 Elektrostimulator nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels.

Goedkope contact gel voor elektrostimulators kopen | Quirumed

https://www.quirumed.com/nl/medisch-materiaal/wegwerp-medische-apparatuur/elektroden

Contactgel vermindert het tintelend gevoel tijdens een behandeling van elektrostimulators. Daarnaast verlengt het levensduur van het stimulator. Koop nu!

Handleiding Sanitas SEM 43 Elektrostimulator

https://handleidingkwijt.com/sanitas-sem-43-elektrostimulator/

Handleiding voor je Sanitas SEM 43 Elektrostimulator nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 6 comments en heeft 27 stemmen met een gemiddelde score van 89/100.

Elektrostimulator Blow EMS – BALEZA

https://baleza.nl/products/elektrostimulator-blow-ems

Blijf in vorm en ontdek de laatste nieuwtjes in de sector om met de beste garanties te kunnen sporten! Koop Elektrostimulator Blow EMS voor de beste prijs en genieten van een gezond leven! Soort: Massager Elektrostimulator Geslacht: Uniseks Kleur: Zwart

Compex-elektrostimulators | Alltricks

https://www.alltricks.nl/C-400090-electrostimulateurs

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product.

Handleidingen voor Elektrostimulators

https://handleidingkwijt.com/persoonlijke-verzorging/elektrostimulators/

Handleidingen voor de categorie Elektrostimulators. Vind jouw specifieke model en download de handleiding of bekijk de veelgestelde vragen.

TENS apparaat kopen? Als beste getest » Medicu.nl

https://www.medicu.nl/product/tens-elektrostimulator-apparaat/

Ook geschikt bij een bevalling. Een Medicu© VDP1 TENS apparaat wordt al jaren gebruikt door professionals zoals fysiotherapeuten en sportartsen. Een effectieve laagfrequente elektrostimulator, die een aangename en ontspannende sensatie biedt in het gedeelte van het lichaam waarop het wordt toegepast. Materiaal: ABS.

Elektrostimulators TENS » Medicu.nl

https://www.medicu.nl/product-categorie/elektrostimulators/

TENS apparaat 2 kanalen oplaadbaar met 10 elektroden. Elektrostimulators koopt u online bij Medicu.nl : Elektromagnetisch nek en rug massage app., etc. voor absolute bodemprijzen en binnen enkele dagen in huis!

Spierstimulator kopen voor fitness en revalidatie | Quirumed

https://www.quirumed.com/nl/medisch-materiaal/medische-apparatuur/professionele-elektrostimulatoren

fitness: voor verstevigende, toning en het definiëren. Bij Quirumed werken wij met grote merken elektronische spierstimulator markt: Compex, Globus, Cefar, Omron, etc. Koop de elektrostimulatie apparaat dat u nodig heeft en wij zullen het comfort van uw huis aan u te leveren.

EMS Behandeling | FIGUURA

https://figuura.nl/ems-behandeling/

Ook afvallen – en daarmee een slanker postuur – is daarom een gevolg van EMS training. Eén elektrostimulatie behandeling van 30 minuten staat qua resultaat gelijk aan circa 2 uur sporten. Voor het beste resultaat volg je een kuur van 10 behandelingen. Dit kan in 5 weken.

Elektrostimulators Globus kopen o.a. Globus Elite | Quirumed

https://www.quirumed.com/nl/medisch-materiaal/medische-apparatuur/professionele-elektrostimulatoren/globus-spierstimulators

Elektrostimulators Globus zijn gekend op het gebied van sport zoals voetbal, golf, motorrijden, fietsten. Bekendste type zijn Globus Elite en Globus Premium.

Uitwendige elektrostimulator - vergoeding zorgverzekering 2024 : NN

https://www.nn.nl/Particulier/Zorgverzekering/Vergoedingen/Vergoeding-details/Uitwendige-elektrostimulator.htm

Je kunt jouw selectie verfijnen op: uitwendige elektrostimulators. Als je naar een leverancier gaat waar Nationale-Nederlanden een overeenkomst mee heeft, bent je verzekerd van: Leveranciers die beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een goede zorgverlening; Een kwalitatief goed hulpmiddel.

Vergoeding elektrostimulator tegen chronische pijn - CZ

https://www.cz.nl/vergoedingen/elektrostimulator-uitwendig

Een uitwendige elektrostimulator is bedoeld voor mensen met chronische pijn. Bekijk wat u bij CZ vergoed krijgt voor een elektrostimulator.

Electro stimulator fysiotherapie voor spier herstel | Quirumed

https://www.quirumed.com/nl/fysiotherapie-en-revalidatie/elektrotherapie/fysiotherapie-en-rehabilitatie-elektrostimulatoren

EASY Cefar 1 kanaal, met TENS. € 107,99. 1. 2. Toon. Electro stimulator wordt al lang in de fysiotherapie gebruikt om spieren te herstellen die langdurig inactief zijn geweest. Elektrostimulatie is een niet-invasieve methode die, in sommige gevallen, wordt een alternatief voor geneesmiddeltherapie. In feite kan een fysiotherapeut een type ...

Medicu TENS apparaat 2 kanalen oplaadbaar met 10 elektroden

https://www.medicu.nl/product/tens-apparaat-2-kanalen-oplaadbaar-met-10-elektroden/

Home / Elektrostimulators TENS / TENS apparaat 2 kanalen en 16 standen oplaadbaar met 10 elektroden – Medicu VDP5 TENS apparaat 2 kanalen en 16 standen oplaadbaar met 10 elektroden - Medicu VDP5 Super krachtig TENS apparaat met 2 kanalen-oplaadbaar-16 standen en 10 elektroden pads.

Koop Elektrische spierstimulatie | fitnessdigital

https://www.fitnessdigital.nl/elektrische-spierstimulatie/pc/51/

Elektrische spierstimulatie van de bekendste merken met de beste aanbiedingen en gratis verzendkosten. Koop bij fitnessdigital, uw fitness specialist winkel.

Elektrostimulatie winkel | fitnessdigital

https://www.fitnessdigital.nl/elektrostimulatie/pc/50/

Grote selectie van Elektrostimulatie van de beste merken met gratis verzending en snelle levering. Koop bij fitnessdigital, uw winkel gespecialiseerd in fitness.

Elektrostimulator vaginaal/anaal kopen | Quirumed

https://www.quirumed.com/nl/gezondheid-thuis/gezondheid-thuis/bekkenbodem

Vaginale en anale elektrostimulators zijn zeer effectief in gevallen van urinaire en anale incontinentie, als gevolg van disfunctie van de sluitspieren. Het gebruik ervan helpt om de toon van de spieren van het getroffen gebied te herstellen en dus om controle te nemen over.