Elektrostimulators online kopen

€ 16,50 korting
OHRA korting

Uitwendige elektrostimulators - vergoeding zorgverzekering | OHRA

https://www.ohra.nl/zorgverzekering/vergoeding/uitwendige-elektrostimulators
Gevonden in: OHRA kortingscode

Vergoeding voor uitwendige elektrostimulators Wat krijg ik vergoed vanuit de basisverzekering in 2023? De kosten bestaan uit de huur van de elektrostimulator en de kosten van alles wat noodzakelijk is bij het gebruik (zoals de pleisters).

Bezoek OHRA met korting

Spierstimulator kopen voor fitness en revalidatie | Quirumed

https://www.quirumed.com/nl/medisch-materiaal/medische-apparatuur/professionele-elektrostimulatoren

fitness: voor verstevigende, toning en het definiëren. Bij Quirumed werken wij met grote merken elektronische spierstimulator markt: Compex, Globus, Cefar, Omron, etc. Koop de elektrostimulatie apparaat dat u nodig heeft en wij zullen het comfort van uw huis aan u te leveren.

Beste EMS of TENS apparaat? Elektro stimulatie apparaat info - OntspanThuis

https://www.ontspanthuis.nl/beste-ems-tens-apparaat-kopen/

Het meest populaire en voordellige TENS en EMS apparaat. De Beurer EM 49 behoort tot 1 van de meest populaire en voordellige TENS en EMS apparaten van Nederland en België. Het blijkt uit het feit dat het apparaat bij bol.com het meest verkocht is en de beste gemiddelde beoordeling heeft.

The 7 Best Electric Muscle Stimulators To Buy [2023 Review]

https://ergonomicshealth.com/best-electric-muscle-stimulator/

at a glance: our top 3 picks for electric muscle stimulators. Best EMS: Compex Edge 2.0 Muscle Stimulator. Best EMS + Tens: Ulaif Tens & Electric Muscle Stimulator. Best EMS For Legs: Revitive Circulation Booster. We’ll get into the research and studies a bit later in the article. But for now all you need to know is that these devices are ...

Goedkope contact gel voor elektrostimulators kopen | Quirumed

https://www.quirumed.com/nl/medisch-materiaal/wegwerp-medische-apparatuur/elektroden

Bij Quirumed kunt u de contactgel voor uw elektrostimulator kopen tegen de beste prijs en we zullen het comfort van uw huis aan u te zorgeloos bezorgen. Contactgel vermindert het tintelend gevoel tijdens een behandeling van elektrostimulators. Daarnaast verlengt het levensduur van het stimulator. Koop nu!

Werkt een elektrische buikspiertrainer echt? - healthyandbeautiful.nl

https://healthyandbeautiful.nl/werkt-een-elektrische-buikspiertrainer-echt/

De elektrische buikspiertrainer of buikband maakt gebruik van elektrische spierstimulatie, of EMS, om een elektrische stroom door het lichaam te leiden, waardoor je buikspieren samentrekken. Kleine elektroden in de riem komen in contact met je blote huid en sturen de elektrische pulsen door je huid om het werk voor je te doen.

Elektrostimulators TENS » Medicu.nl

https://www.medicu.nl/product-categorie/elektrostimulators/

TENS apparaat 2 kanalen oplaadbaar met 10 elektroden. Elektrostimulators koopt u online bij Medicu.nl : Elektromagnetisch nek en rug massage app., etc. voor absolute bodemprijzen en binnen enkele dagen in huis!

Spierstimulator kopen: informatie & beste aanbod - Fit Voor Alles

https://fitvooralles.nl/spierstimulator/

Spierstimulator kopen: informatie & beste aanbod (elektrostimulatie apparaat) Een spierstimulator wordt ook wel een spierstimulatie apparaat genoemd. En dat is dan ook precies wat dit apparaat doet. Het stimuleert je spieren, wat goed van pas komt als je hier last van hebt. Van lichte klachten zoals heftige spierpijn na het sporten tot aan ...

Elektrostimulators Globus kopen o.a. Globus Elite | Quirumed

https://www.quirumed.com/nl/medisch-materiaal/medische-apparatuur/professionele-elektrostimulatoren/globus-spierstimulators

Elektrostimulators Globus zijn gekend op het gebied van sport zoals voetbal, golf, motorrijden, fietsten. Bekendste type zijn Globus Elite en Globus Premium Elektrostimulators Globus kopen o.a. Globus Elite | Quirumed

Bluetens: Elektrostimulatoren en accessoires

https://www.bluetens.com/nl/3-webshop

Elektroden Butterfly. Butterfly Bluetens-elektroden speciaal vanwege het draadloze accessoire,... Voeg toe aan winkelkar. € 14,90. 1. 2. De volgende . Zoek in het hele assortiment van Bluetens en Duo Sport het apparaat dat u nodig heeft om uw pijn te verlichten (TENS) of uw sportprestaties (EMS) te verbeteren.

Vergoeding elektrostimulator tegen chronische pijn - CZ

https://www.cz.nl/vergoedingen/elektrostimulator-uitwendig

We zijn er voor u. Bel 088 555 77 77. Maandag t/m vrijdag 8:00 - 17:30 uur. U betaalt alleen de gebruikelijke belkosten. Een uitwendige elektrostimulator is bedoeld voor mensen met chronische pijn. Bekijk wat u bij CZ vergoed krijgt voor een elektrostimulator.

Elektrostimulators bij chronische pijn (Zvw) | Verzekerde zorg ...

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/elektrostimulators-bij-chronische-pijn-zvw

Elektrostimulators bij chronische pijn (Zvw) | Verzekerde zorg | Zorginstituut Nederland. Verzekerden met chronische pijn kunnen in aanmerking komen voor een elektrostimulator vanuit het basispakket. Een uitwendige elektrostimulator is bedoeld voor mensen met chronische pijn.

Elektrostimulator tegen chronische pijn (TENS) - Zilveren Kruis

https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/vergoedingen/elektrostimulator-tegen-chronische-pijn-tens

Bij Zilveren Kruis krijgt u een vergoeding voor een elektrostimulator tegen chronische pijn (TENS). TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Het is een apparaat dat zwakke elektrische stroompjes geeft. Bekijk de vergoedingen van 2022.

Elektrostimulatie apparaat kopen? | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/sport-accessoires/elektrostimulatie

4.5/5 Op basis van 285 reviews. Bevorder de doorbloeding en het herstel van je spieren met Elektrostimulatie. Bij Decathlon koop je nu ook elektrostimulatie apparaten en elektroden.

Koop Elektrische spierstimulatie | fitnessdigital

https://www.fitnessdigital.nl/elektrische-spierstimulatie/pc/51/

Een elektrostimulator is een apparaat dat elektrische impulsen opwekt en dat, door middel van kabels en elektroden, deze impuls naar de spier stuurt om een reactie in die spier te veroorzaken. Een reactie bestaat uit de samentrekking van de spier om die zo te versterken.

Uitwendige elektrostimulator : NN - Nationale-Nederlanden

https://www.nn.nl/Particulier/Zorgverzekering/Vergoedingen/Vergoeding-details/Uitwendige-elektrostimulator.htm

Je kunt jouw selectie verfijnen op: uitwendige elektrostimulators. Als je naar een leverancier gaat waar Nationale-Nederlanden een overeenkomst mee heeft, bent je verzekerd van: Leveranciers die beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een goede zorgverlening;

Elektrostimulatie winkel | fitnessdigital

https://www.fitnessdigital.nl/elektrostimulatie/pc/50/

Grote selectie van Elektrostimulatie van de beste merken met gratis verzending en snelle levering. Koop bij fitnessdigital, uw winkel gespecialiseerd in fitness.

Elektrostimulatie | DECATHLON

https://www.decathlon.be/nl/alle-sporten/krachttraining/electrostimulatie

Elektrostimulatoren, gordels, elektroden, gels, shorts ... Alle accessoires die je nodig hebt om je lichaam te trainen en je spierspanning te versterken.

Elektrostimulator kopen? | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/sporten/fitness/elektrostimulatie

Elektrostimulatoren vind je bij Decathlon. 365 dagen gratis retourneren Gratis Click & Collect Minimaal 2 jaar garantie. Ontdek nu onze collectie!

Wat is neuromusculaire elektrostimulatie (NMES)? - Enraf-Nonius

https://www.enraf-nonius.nl/kennis/fysiotherapie-wiki/wat-is-neuromusculaire-elektrostimulatie-nmes/

Neuromusculaire elektrostimulatie (NMES) is een behandelmethode waarbij via de huid elektriciteit wordt toegediend om contractie van specifieke spiergroepen te forceren en/of te ondersteunen. Er zijn twee vormen NMES, namelijk: Statische NMES. Dynamische NMES.

Amazon.com: Electro Stim Toys

https://www.amazon.com/electro-stim-toys/s?k=electro+stim+toys

AVCOO 3-in-1 TENS Unit with 32 Modes, Dual Channel EMS Muscle Stimulator with 40 Intensities for Gradual Pain Relief Therapy, Rechargeable Electronic Pulse Massager with 12 Electrode Pads, EVA Case. 24. 400+ bought in past month. $3299 ($32.99/Count) List: $35.99.