Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bolero's

Een gezellig outfit geshopt voor een bruiloft, maar heb je het idee dat je nog iets mist? Al nagedacht om iets er over heen te doen als het iets frisser wordt? Bolero’s bieden de uitkomst omdat dit korte vestjes zijn die vaak prachtig aansluiten op een prachtig jurkje. Bolero’s zijn prettig om te dragen boven een leuk shirt, een mooie jurk en zowel bij zakelijke, casual als feestlijke outfits Het warmt net even wat meer je armen op zodat je niet staat te bibberen van de kou.  

Bolero’s vind je in diverse kleuren en soorten met leuke details. Zo heb je ze gewoon simpel, met een kraagje, afgewerkt met kant en van mooie materialen als satijn zodat je voor iedere gelegenheid een mooie bolero kunt vinden. Kijk snel naar jouw outfit en shop daar een mooie bolero bij om zo jouw outfit compleet te maken.  

Fijne kleding van goede kwaliteit, zo ook bolero’s, shop je online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je een ruim assortiment aan webshops voor kleding waar je ook terecht kunt voor bolero’s. Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van aanbiedingen en acties zoals bijvoorbeeld de Wannahave Days, Mama Mazzel dagen, Sale en meer.