Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een aantal dagen in het jaar mag je even lekker gek en verkleed jezelf vertonen in de Brabantse en Limburgse steden zoals onder andere het Kielegat en kun jij genieten van diverse carnavalshits, gezellige overvolle kroegen en geweldige optochten met praalwagens, CARNAVAL. Ieder jaar weer moet jij een leuke outfit vinden om weer origineel voor de dag te komen en het liefst ga je natuurlijk iedere dag carnavallen en heb je ook voor iedere dag een andere outfit nodig. 

Bij Carnavalskostuums vind je een ruim assortiment aan mooie carnavalskleding van goede kwaliteit. Geen One-Size-Fits-All, maar mooie en kwalitatieve kostuums voor dames en heren. Of je nu gaat voor een retro look of het liefst in een uniform wil gaan, je vindt hier de mooiste outfits voor een geslaagde carnaval. Ga voor gouden broeken, gekke pruiken, kettingen, volledige outfits zoals een kapiteinspak of zigeunerinnetje naar Carnavalskostuums. 

Bestel jouw unieke carnavalsoutfit online via 24/7 Discount en ontvang ledenkorting op jouw account. Bekijk nu snel de collectie en blijf via 24/7 Discount op de hoogte van aanbiedingen en actiecodes zodat jij nog extra korting krijgt op jouw bestelling. 

Korting Carnavalskostuums

Carnavalskostuums