Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Cases & hoesjes

De mobiele telefoon is één van je favoriete accessoires en je wilt zeker niet dat deze kapot gaat. Daarom is het goed om er een goed hoesje of een case voor te shoppen zodat je, wanneer je telefoon, tablet of bijvoorbeeld je e-reader valt, hij optimaal is beschermd. Cases & hoesjes vind je in diverse formaten speciaal aangepast voor jouw type telefoon. Zo kun je ze vinden voor Apple, Samsung, LG, Motorola en heel veel andere merken en bescherm je jouw elektronica optimaal.  

Mooie cases & hoesjes van goede kwaliteit shop je online van merken als Michael Kors, Liebeskind, maar ook van Apple zelf. Ook vind je ze van andere merken zoals Kipling en in diverse materialen zoals leer, stof en zelfs van rubber. Zo is jouw mobiele telefoon, tablet of Motorola optimaal beschermd. Ook kun je een eigen case maken met een leuke foto of afbeelding.  

Fijne cases en hoesjes bestel je natuurlijk online via 24/7 Discount. Want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel waar jij de leukste hoesjes en cases kunt laten maken of kunt shoppen en shop met korting op jouw account. 

Cases & hoesjes

Vistaprint
€ 0.50 korting

Vistaprint is de partij die al jarenlang bekend staat voor het bestellen van visitekaartjes, maar...

Bezoek Vistaprint met korting