Convectorputten online kopen

2.00% korting

Convectorputten - Radiatorendiscounter

https://www.radiatorendiscounter.nl/radiatoren/convectorput

Een convectorput is een bak die wordt verwerkt onder de vloer en is afgedekt met een rooster. In de put zit een warmtewisselaar, ook wel een convector genoemd. Door het rooster komt de warme lucht naar boven en wordt zo verspreidt de warmte door de kamer. Men plaatst vaak een convectorput voor grote raampartijen.

2.00% korting

Convectorputten - Convectorputten - Radiatoraanbiedingen.nl

https://www.radiatoraanbiedingen.nl/convectorputten/convectorputten.html

Betherma Convectorput / 2390 x 300 mm / 3046 Watt. Beschikbaarheid: i. Binnen 2 tot 4 weken thuisbezorgd door snelle productie/levertijd. Breedte: 300 mm. Dikte: 560 mm. Vermogen 75/65ºC:

Convectorput | Radiatoren en convectoren - Warmteservice

https://www.warmteservice.nl/Verwarming/Radiatoren-en-convectoren/Convectorput/c/44

Convectorputten met verschillende soorten roosters. Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment convectorputten. We hebben convectorputten met verschillende soorten roosters, bijvoorbeeld van hout of aluminium. Bezoek een van onze 80 vestigingen of bestel een convectorput in onze webshop.

Jaga Convectorput | Radiatoren en convectoren - Warmteservice

https://www.warmteservice.nl/Jaga/Verwarming/Radiatoren-en-convectoren/Convectorput/c/44-jaga

Convectorputten met verschillende soorten roosters. Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment convectorputten. We hebben convectorputten met verschillende soorten roosters, bijvoorbeeld van hout of aluminium. Bezoek een van onze 80 vestigingen of bestel een convectorput in onze webshop.

Convectorput - Informatie Prijs Voordelen en Nadelen

http://www.allesoverhuisentuin.nl/idee/convectorput-informatie-voordelen-nadelen/2675

Een convectorput is een ondergrondse plek waarin een zogenaamde convector wordt geplaatst. Deze convector is een verwarmingselement dat is aangesloten op de CV-ketel en die de warmte naar boven blaast. Ideaal wanneer je geen radiator in het zicht wilt hebben.

Convectorput voordelig kopen - CVkoopjes.nl

https://www.cvkoopjes.nl/radiatoren/convectorputten/prijslijst-convectorputten/

Installateurs kwaliteit convectorputten van gewapend polyester met top- coating worden compleet geleverd geleverd met aluminium en voorgemonteerd inlegraam ten behoeve van een keurige en naadloze aansluiting van de vloerafwerking. Met een zeer geringe diepte van slechts 56cm zijn deze convectorputten nagenoeg overal inzetbaar.

Convectorput | Wat is een convectorput? - Sanitairwinkel

https://www.sanitairwinkel.nl/begrippenlijst/convectorputten/

Een convectorput is een verwarming die onder de vloer geplaatst wordt. Hierdoor is er geen radiator in het zicht, maar ziet u alleen een rooster op de grond. Daarnaast is een convectorput ideaal voor deuren met openslaande deuren.

Convectorput onderdelen | Radiatoren en convectoren - Warmteservice

https://www.warmteservice.nl/Verwarming/Radiatoren-en-convectoren/Convectorput-onderdelen/c/11068

Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment convectorputten. We hebben convectorputten met verschillende soorten roosters, bijvoorbeeld van hout of aluminium. Bezoek een van onze 80 vestigingen of bestel een convectorput in onze webshop.

Ondiepe convectorput | Voorkom koudeval | 9-14cm | Lengte op maat

https://www.technea.nl/product-categorie/leverancier-duurzame-installatietechniek/lage-temperatuur-verwarming/ondiepe-convectorput/

Een convectorput creëert een warme luchtsluier dat koude tocht tegenhoudt. Bij deze technologie stroomt koude lucht de put is en glijdt langs warme lamellen. De warme lucht stijgt vervolgens richting het plafond en daalt bij het afkoelen weer richting convectorput. Dit is een continu proces.

Convectorput rooster | Bestel snel, veilig & gemakkelijk in onze webshop.

https://www.rolroosterwinkel.nl/

Bestel snel & eenvoudig uw convectorput rooster in onze webshop. Uitstekende service, de beste prijzen voor uw convectorput rooster en gratis verzending. Voor het renoveren van uw convectorput verkopen wij ook inlegramen en momenteel krijgt u gratis gaas bij uw bestelde convectorput rooster!

Laag temperatuur convectoren bestellen - CVkoopjes.nl

https://www.cvkoopjes.nl/radiatoren/convectorputten/convectoren/

Losse convectoren producten. Betherma AluMAXX enkele convector in hoogte 80mm, breedte 100mm en lengte 1000mm. De Betherma AluMAXX 80x100x1000 levert een vermogen van 1218 watt bij 90/70/20°C en een vermogen van 967 watt bij 75/65/20°C. Betherma AluMAXX enkele convector in hoogte 80mm, breedte 150mm en lengte 1000mm.

Complete convectorputten met rooster | Convectorput - cvtotaal

https://www.cvtotaal.nl/convectoren/convectorputten/

De convectorputten zijn beschikbaar in zowel een renovatie (geschikt voor bestaande vloer) als een standaard (geschikt voor nieuwe situaties of bij nieuwe vloeren) uitvoering. Convectorputten zijn in de volgende types en maatvoeringen beschikbaar: Hoogte: 300 t/m 900 mm. Lengte: 400 t/m 2400 mm. Diepte: 61 t/m 160 mm.

De RoosterCentrale

https://roostercentrale.nl/

De RoosterCentrale is fabrikant en leverancier van hoogwaardige houten, aluminium en roestvrijstalen rolroosters voor convectorputten. Bij ons kunt u terecht voor een zeer ruim assortiment, de laagste prijsgarantie en een adequate service. Wij leveren houten roosters, luxe roosters, aluminium roosters en RVS roosters in heel Europa.

Convectorput - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Convectorput

Een convectorput is een verlaging in de vloer, afgedekt met een rooster, waaronder een verwarmingselement (bijvoorbeeld een radiator) verborgen zit. De verwarmde lucht stijgt door het geringere soortelijk gewicht ( warme lucht stijgt ), en verspreidt zich zodoende door de ruimte.

Convectorput, de voor- en nadelen - E&B Loodgieters

https://www.eb-loodgieters.nl/tips/convectorput-de-voor-en-nadelen/

Een ander voordeel van de convectorput is dat het verwarmingselement snel warm wordt, omdat het weinig water nodig heeft. De kachel draagt dus snel bij aan het warmtecomfort in huis – mede omdat het de kou neutraliseert die van het raam af komt – én is ook nog eens energiezuinig. Tegelijk brengen de voordelen helaas wat nadelen met zich mee.

Hoe Convectorput Isoleren? - En Met Welke Materialen? - Klusplanet.nl

https://klusplanet.nl/convectorput-isoleren/

Als je de convectorput in de kruipruimte wilt gaan isoleren, dan kan je glas- of steenwol dekens gebruiken. Harde materialen zijn vaak lastig aan te brengen, omdat oude convectorputten meestal gemetseld zijn en dus niet vlak. Een glaswol of steenwol isolatiedeken kan deze oneffenheid opvangen.

GASSERVICE | Convectorputten

https://www.gasservice.org/verwarming/Convectorputten/Convectorputten.aspx

De convectorputten zijn aan de binnenzijde gemaakt van polyurethaan-isolatie met een hoogwaardige HDPE (volledig recyclebaar) waterdichte buitenkant. Het kwalitatief hoogwaardige aluminium inlegraam wordt direct op de put vastgemaakt om een degelijke verbinding te waarborgen.

Convectorput radiator kopen? Snel en goedkoop| CV Compleet - CV Compleet

https://www.cv-compleet.nl/convectorputten

Met een convectorput heeft u de oplossing die u wenst. Een elegante oplossing met een breed assortiment aan roosters, waardoor u altijd iets kunt vinden dat optimaal past bij uw interieur. De putten zijn in de vloer te monteren, waardoor u een mooie oplossing heeft en tevens geniet van een optimaal verwarmde ruimte.

Convectorput en convectoren bestellen! - CVkoopjes.nl

https://www.cvkoopjes.nl/radiatoren/convectorputten/

Convectoren zijn compacte verwarmingslichamen die volledig hun warmte afgeven op basis van natuurlijke convectie. Daar waar radiatoren hun warmte zowel via stralingswarmte (radiatie) en convectie afgeven via de tussengeplaatste convectielamellen, verwarmen convectoren uitsluitend de omringende lucht.

Convectorput of radiator? | Technisch Werken

https://www.technischwerken.nl/kennisbank/techniek-kennis/convectorput-of-radiator/

Een convectorput is een verwarmingsmethode die bestaat uit een convector die is geplaats in een bak in de vloer. Deze bak wordt ook wel put genoemd en is meestal rechthoekig van vorm. De convectorput wordt meestal onder een raam of schuifpui geplaatst en is op een rooster na vrijwel geheel aan het zicht onttrokken.