Convectorputten online kopen

Convectorput | Radiatoren en convectoren - Warmteservice

https://www.warmteservice.nl/Verwarming/Radiatoren-en-convectoren/Convectorput/c/44

Filteren (9 resultaten) Jaga Clima Canal Hybrid convectorput. Vanaf 849,00 incl. btw. Keuze uit 20 uitvoeringen. Jaga Clima Canal convectorput. Vanaf 825,00 incl. btw. Keuze uit 20 uitvoeringen. Betherma Metro polyester convectorput aansluiting links, dieptemaat 520 mm. Vanaf 479,00 incl. btw.

Meer warmte uit convectorputten - Koggenland Energie Neutraal

https://koggenlandenergieneutraal.nl/energiebesparen/meer-warmte-uit-convectorputten/

Omdat warme lucht stijgt en koude lucht daalt was de luchtstroom in deze convectorputten niet optimaal, de koude lucht blokkeerde als het ware de opstijgende warmere lucht waardoor de ruimte niet optimaal werd verwarmt. Gevolg: een tegenvallende verwarming waardoor het in de tuinkamer altijd een paar graden kouder was dan de woonkamer.

Roosters voor convectorputten: standaard of speciaal voor u ... - Tegro

https://www.tegro.nl/verwarming/convectoren/roosters-voor-convectorputten-standaard-of-speciaal-voor-u-gemaakt-/

Voor een mooie afwerking van de vloer bij een convectorput, kunt u kiezen uit een standaard convectorrooster of een op maat gemaakt rooster. Vaak wordt een rooster van eikenhout gemaakt, maar er zijn vele andere mogelijkheden. Een rooster kan van metaal gemaakt worden, in allerlei kleuren. Ook in hout is van alles mogelijk.

Convectorput in combinatie met een warmtepomp - Jaren 70 verbouwen

https://www.jaren70verbouwen.nl/artikelen/convectorput-jaren-70-aanpassen-modificatie-warmtepomp-lage-temperatuur-verwarming-hybride-warmtepomp

De verwarming vindt plaats met een hybride systeem waarbij een luchtwarmtepomp is toegevoegd aan het bestaande CV systeem. In het huis zaten al convectorputten, met een eenvoudige modificatie blijken deze uitstekend te functioneren met een lage temperatuursysteem. Vaak wordt er gedacht dat convectoren niet werken bij een lage temperatuursysteem.

Convectorputten | Technisch ABC

https://technischabc.nl/artikelen-abc/convectorputten/

Een convectorput moet goed geïsoleerd en waterdicht zijn. Plaats en maatvoering moeten zijn afgestemd op een goede luchtstroom en warmteafgifte. De isolatie moet op basis van functionele eisen en aanbevelingen (GIW/ISSO publicaties 2008 *) minimaal gelijk zijn aan die van de begane grondvloer. De convectorputten moeten waterdicht zijn.

Convector Ventilator – Rolroosterwinkel.nl

https://www.rolroosterwinkel.nl/product/convector-ventilator/

Convectorput verduurzamen. Uw convectorput verduurzamen doet u gemakkelijk en snel met onze Convector Ventilatoren. Hiermee kunt u snel en eenvoudig 20% tot 30% besparen op het gasverbruik van uw convectorput. Onze Convector Ventilatoren hebben een snelle reactietijd, waardoor uw convectorput de ruimte sneller en efficiënter op zal warmen.

Convectorput of radiator? | Technisch Werken

https://www.technischwerken.nl/kennisbank/techniek-kennis/convectorput-of-radiator/

Een convectorput is een verwarmingsmethode die bestaat uit een convector die is geplaats in een bak in de vloer. Deze bak wordt ook wel put genoemd en is meestal rechthoekig van vorm. De convectorput wordt meestal onder een raam of schuifpui geplaatst en is op een rooster na vrijwel geheel aan het zicht onttrokken.

Convectorput | 9 of 14cm inbouwdiepte | Energiezuinig - Variotherm

https://www.variotherm.nl/product-categorie/variotherm-afgiftesystemen/convectorput/

Onze convectorputten hebben een zeer compact design. Zo is de inbouwdiepte slechts 9 of 14cm. Hierdoor heb je geen diepe uitsparing in de vloer nodig. Convectorput rooster. Het geanodiseerd afdekrooster is in 6 kleuren te verkrijgen. Bovendien kan de richting van het rooster zowel horizontaal als verticaal. Soorten convectorputten. BKH1 van 180mm breed.

Convectorputten - Verwarmingswinkel.nl

https://www.verwarmingswinkel.nl/convectorputten/convectorput-met-houten-rolrooster

Convectorput 120 cm met houten rolrooster. Vanaf € 414,00.

Convectorputrooster | Bestel snel en gemakkelijk in onze webshop!

https://www.rolroosterwinkel.nl/convectorputrooster/

Rolroosterwinkel levert convectorputroosters van topkwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten hout en verschillende kleuren aluminium en afstandsbusjes. De houten convectorput roosters zijn gelakt of onbehandeld te bestellen. Hierboven vindt u een overzicht van de roosters die wij leveren.

GASSERVICE | Convectorputten

https://www.gasservice.org/verwarming/Convectorputten/Convectorputten.aspx

De convectorputten zijn aan de binnenzijde gemaakt van polyurethaan-isolatie met een hoogwaardige HDPE (volledig recyclebaar) waterdichte buitenkant. Het kwalitatief hoogwaardige aluminium inlegraam wordt direct op de put vastgemaakt om een degelijke verbinding te waarborgen.

De RoosterCentrale

https://roostercentrale.nl/

De RoosterCentrale is fabrikant en leverancier van hoogwaardige houten, aluminium en roestvrijstalen rolroosters voor convectorputten. Bij ons kunt u terecht voor een zeer ruim assortiment, de laagste prijsgarantie en een adequate service. Wij leveren houten roosters, luxe roosters, aluminium roosters en RVS roosters in heel Europa.

Convectorput rooster | Bestel snel, veilig & gemakkelijk in onze webshop.

https://www.rolroosterwinkel.nl/

Bestel snel & eenvoudig uw convectorput rooster in onze webshop. Uitstekende service, de beste prijzen voor uw convectorput rooster en gratis verzending. Voor het renoveren van uw convectorput verkopen wij ook inlegramen en momenteel krijgt u gratis gaas bij uw bestelde convectorput rooster!

Hoe Convectorput Isoleren? – En Met Welke Materialen?

https://klusplanet.nl/convectorput-isoleren/

Een ander aandachtspunt is de dikte van het materiaal. De convectorputten zijn op maat gemaakt en er is vaak weinig ruimte om dikke materialen aan te brengen. Dit is eigenlijk ook niet nodig, want een convectorput hoeft niet met dikke materialen bekleed te worden om het rendement aanzienlijk te verbeteren. Dikker dan 10 mm is niet nodig.

Convectorput isolatie

https://vloerisolatie.nl/isolatie-kennisbank/vloerisolatie-informatie/convectorput-isolatie/

Uw convectorput wordt een stuk effectiever door het aanbrengen van isolatie. Warmte stijgt, zou u zeggen. Maar juist bij een convectorput ‘lekt’ veel warmte naar de koude kruipruimte. Warmte stroomt altijd van een warme ruimte naar een koelere ruimte. Daardoor zal de warmte niet meteen uw woning in gaan maar eerst de kou in de kruipruimte ...

Convectorputten Groothandel - Wasco

https://www.wasco.nl/verwarming/radiatoren-en-convectoren/convectorputten?page=1

Bestel Convectorputten online bij Wasco ** Ruim 40 jr ervaring ** 35 Vestigingen in NL ** Ruim assortiment (op voorraad) ** Technische ondersteuning

Convectorputten - Verwarmingswinkel.nl

https://www.verwarmingswinkel.nl/convectorputten

Convectorputten; Delen: Kies Categorie . Onze producten (382) Radiatoren Paneelradiatoren 2; Raamradiatoren 3; Handdoekradiatoren 6; Radiatorroosters 7; Verticale radiatoren 10; Leden radiatoren 6; Convectorputten Convectorput met houten rolrooster 14; Boilers Daalderop ...

Convectorputten - Verhoeven Verwarming

http://www.verhoevenverwarming.nl/installaties/thuis/radiatoren/convectorputten

Convectorputten. In moderne woonruimtes met grote schuifpuien en glas tot aan de grond zijn convectorputten energetisch en esthetisch de meest ideale oplossing. De convectorputten geven een behaaglijke warmte en u heeft geen hinderlijke radiatoren voor het raam, zodat het uitzicht naar buiten volledig gehandhaafd blijft. Roosters

Convectorput | Wat is een convectorput? - Sanitairwinkel

https://www.sanitairwinkel.nl/begrippenlijst/convectorputten/

Een convectorput is een verwarming die onder de vloer geplaatst wordt. Hierdoor is er geen radiator in het zicht, maar ziet u alleen een rooster op de grond. Daarnaast is een convectorput ideaal voor deuren met openslaande deuren. Het verwarmingselement van een convectorput heeft weinig water nodig waardoor de warmte al binnen enkele seconden ...

Ventilatoren plaatsen op convectoren om energie te besparen

https://www.technischwerken.nl/kennisbank/duurzaamheid/ventilatoren-plaatsen-op-convectoren-om-energie-te-besparen/

17 January 2020 by P Geertsma. Een ventilator is een apparaat met roterende propellers waarmee lucht kan worden verplaatst. Door deze werking kunnen ventilatoren uitstekend worden gebruikt om warme lucht te verspreiden in een ruimte. Daarvoor plaatst men speciale ventilatoren op bijvoorbeeld een convector.