Convectorputten online kopen

2.00% korting

Convectputten nodig? Radiatorendiscounter.nl

https://radiatorendiscounter.nl/radiatoren/convectorputten/

Een convectorput radiator is een bak die wordt verwerkt onder je vloer en is afgedekt met een rooster. In deze bak zit een warmtewisselaar, ook wel een convector genoemd. Vaak wordt er gekozen voor een convectorput onder grote raampartijen en glazen schuifdeuren vanwege de efficiënte werking.

Bezoek Radiatorendiscounter met korting

Complete convectorputten met rooster | Convectorput - cvtotaal

https://www.cvtotaal.nl/convectoren/convectorputten/

Bij cvtotaal kun je convectorputten vinden van onder andere Jaga en Betherma. De convectorputten zijn beschikbaar in zowel een renovatie (geschikt voor bestaande vloer) als een standaard (geschikt voor nieuwe situaties of bij nieuwe vloeren) uitvoering. Type: 11, 21, 22 en 33. Vermogen: 204 t/m 4339 Watt.

Convectorput - Informatie Prijs Voordelen en Nadelen

http://www.allesoverhuisentuin.nl/idee/convectorput-informatie-voordelen-nadelen/2675

Een convectorput is een ondergrondse plek waarin een zogenaamde convector wordt geplaatst. Deze convector is een verwarmingselement dat is aangesloten op de CV-ketel en die de warmte naar boven blaast. Ideaal wanneer je geen radiator in het zicht wilt hebben.

Losse convectoren voor plaatsing in een convectorput

https://www.cvtotaal.nl/convectoren/onderdelen/convectoren-convectorputten/

Vermogen. Prijs. Losse convectoren. Hier tref je losse convectoren die je een put kunt plaatsen. Neem altijd een convector die 20cm korter is dan de lengte van de put. Heb je een put van 3mtr neem dan een convector van 2,8mtr. 13 producten. Sorteer op. Betherma Alumax Twin Convector 800x100x160.

Vullen of verwijderen van de convectorput! - Woodstock Vloeren

https://woodstock-vloeren.nl/convectorput/

Woodstock kan convectorputten verwijderen, maar vaak vullen we de put met schuimbeton. Het gat dat de convector achterlaat, zit vaak in de weg voor vloerverwarming. Woodstock heeft een efficiënte en effectieve methode ontwikkeld om te verwarmen met vloerverwarming in plaats van de convectorput.

Hoe Convectorput Isoleren Voor Beter Rendement? - Klusplanet.nl

https://klusplanet.nl/convectorput-isoleren/

Door luchtcirculatie wordt de lucht verwarmt. Deze lucht stijgt op en verwarmt zo het vertrek. Het geeft een geleidelijke warmte af en zorgt voor een perfect gecontroleerde temperatuur. Convectorputten hebben trouwens een ideale temperatuur spreiding wat het wooncomfort aanzienlijk verhoogt.

Betherma convectorput | Meest verkochte convectorput | CVtotaal.nl

https://www.cvtotaal.nl/convectoren/convectorputten/betherma-convectorput/

De voordelen van de Betherma convectorput. • Geïsoleerd. • Waterdicht. • Makkelijk te reinigen. • Behoud van kostbare woonruimte. • Vrije wanden. • 10 jaar garantie. Betherma convectorputten zijn gemaakt van gewapend polyester met een extra waterdichte polyester topcoating.

Convectorputten | Technisch ABC

https://technischabc.nl/artikelen-abc/convectorputten/

De convectorputten moeten waterdicht zijn. Een afstand aanhouden tussen de convectorput en het binnenblad van circa 25 cm. Controleer voor oplevering de juiste plaatsing van de convector + schotten in de put; de plaatsing is namelijk direct van invloed op de beoogde luchtstroom/warmteafgifte.

Ondiepe convectorput | Voorkom koudeval | 9-14cm | Lengte ... - Technea

https://www.technea.nl/product-categorie/leverancier-duurzame-installatietechniek/lage-temperatuur-verwarming/ondiepe-convectorput/

Een convectorput creëert een warme luchtsluier dat koude tocht tegenhoudt. Bij deze technologie stroomt koude lucht de put is en glijdt langs warme lamellen. De warme lucht stijgt vervolgens richting het plafond en daalt bij het afkoelen weer richting convectorput. Dit is een continu proces.

Metro Convectorput - Betherma

https://betherma.com/producten/metro-convectorput/

Metro prefab convectorputten zijn gemaakt van gewapend polyester met een extra waterdichte polyester top- coating of van hoogwaardige HDPE (volledig recyclebaar). Het kwalitatief hoogwaardige aluminium inlegraam wordt direct op de put vastgemaakt om een degelijke verbinding te waarborgen.

Heeft Een Convectorput Nadelen Of Voordelen? - Klusplanet.nl

https://klusplanet.nl/convectorput-nadelen/

Convectorputten zorgen voor een gelijkmatige temperatuurverdeling, waardoor de temperatuur rondom de convectorput lager is. Dit is gezond en geeft een aangename, gelijkmatige warmte. Dit zijn de voordelen en de nadelen van een convectorput.

Jaga NL - Jaga radiatoren en convectoren

https://www.jaga.nl/

Convectorputten zijn nog steeds de perfecte oplossing tegen koudeval of tocht. Jaga convectoren zijn door hun minimale inbouwdiepte en toevoeging van koeling niet te vergelijken met de stofnesten van vroeger en bieden een prima alternatief voor vloerverwarming.

Convectorput in combinatie met een warmtepomp - Jaren 70 verbouwen

https://www.jaren70verbouwen.nl/artikelen/convectorput-jaren-70-aanpassen-modificatie-warmtepomp-lage-temperatuur-verwarming-hybride-warmtepomp

In Jaren ‘70 huizen heb je vaak te maken met convectorputten. Als de vloer vervangen wordt voor vloerverwarming zijn deze meestal niet meer nodig. Maar in sommige gevallen wil je deze juist wel behouden, bijvoorbeeld bij bijzondere vloerafwerking of wanneer het een onderdeel is van de architectuur.

Radiatoren en convectoren | Convectorput - Warmteservice

https://www.warmteservice.nl/Verwarming/Radiatoren-en-convectoren/Convectorput/c/44

Convectorputten met verschillende soorten roosters. Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment convectorputten. We hebben convectorputten met verschillende soorten roosters, bijvoorbeeld van hout of aluminium. Bezoek een van onze 86 vestigingen of bestel een convectorput in onze webshop.

Convectorrooster of convectorputrooster – Specialist in convectorroosters

https://www.convectorrooster.nl/

Convectorrooster.nl ontwerpt regelmatig nieuwe roostermodellen waardoor het assortiment toonaangevend is. De webshop is speciaal ontwikkeld om een perfect passend convectorputrooster te configureren. De prijs wordt meteen berekend en na bestelling starten wij ZO SPOEDIG MOGELIJK met de productie van uw rooster.

Convectoren | Verwarming - Cvtotaal

https://www.cvtotaal.nl/convectoren/

Soorten convectoren. De meest verkochte convectoren in Nederland zijn de convectorradiator, convectorput en de hybride of ventilator convectorradiator. Bij cvtotaal kun je al deze modellen bestellen en helpt je graag op weg bij je keuze.

Convectorput | 9 of 14cm inbouwdiepte | Energiezuinig - Variotherm

https://www.variotherm.nl/product-categorie/variotherm-afgiftesystemen/convectorput/

Een convectorput nodig om koudeval bij ramen, koude muren of openslaande deuren te voorkomen? Onze unieke convectorputten garanderen het hoogste comfort in combinatie met een lage energierekening. Lees op deze pagina meer over de werking, voordelen en inbouwafmetingen. Hoe werkt een convectorput?

Convectorput rooster | Bestel snel, veilig & gemakkelijk in onze webshop.

https://www.rolroosterwinkel.nl/

U kunt hier onze uitstekende, onafhankelijke beoordelingen vinden. Bestel snel & eenvoudig uw convectorput rooster in onze webshop. Uitstekende service, de beste prijzen voor uw convectorput rooster en gratis verzending. Voor het renoveren van uw convectorput verkopen wij ook inlegramen en momenteel krijgt u gratis gaas bij uw bestelde ...

Convectorput, de voor- en nadelen - E&B Loodgieters

https://www.eb-loodgieters.nl/tips/convectorput-de-voor-en-nadelen/

Een ander voordeel van de convectorput is dat het verwarmingselement snel warm wordt, omdat het weinig water nodig heeft. De kachel draagt dus snel bij aan het warmtecomfort in huis – mede omdat het de kou neutraliseert die van het raam af komt – én is ook nog eens energiezuinig. Tegelijk brengen de voordelen helaas wat nadelen met zich mee.

Convectorput en convectoren bestellen! - CVkoopjes.nl

https://www.cvkoopjes.nl/radiatoren/convectorputten/

Convectoren en convectorputten bestelt u eenvoudig en snel online bij CVkoopjes. Betherma AluMAXX® convectoren behoren tot ons standaard assortiment, en kunnen na bestelling binnen een werkdag bij u afgeleverd worden. De complete convectorputten met bijbehorende convector worden op aanvraag voor u geproduceerd bij Betherma.

GASSERVICE | Convectorputten

https://www.gasservice.org/verwarming/Convectorputten/Convectorputten.aspx

De convectorputten zijn aan de binnenzijde gemaakt van polyurethaan-isolatie met een hoogwaardige HDPE (volledig recyclebaar) waterdichte buitenkant. Het kwalitatief hoogwaardige aluminium inlegraam wordt direct op de put vastgemaakt om een degelijke verbinding te waarborgen.

Convectorput radiator kopen? Snel en goedkoop| CV Compleet - CV Compleet

https://www.cv-compleet.nl/convectorputten

Met een convectorput heeft u de oplossing die u wenst. Een elegante oplossing met een breed assortiment aan roosters, waardoor u altijd iets kunt vinden dat optimaal past bij uw interieur. De putten zijn in de vloer te monteren, waardoor u een mooie oplossing heeft en tevens geniet van een optimaal verwarmde ruimte.

Convectoren: Werking & voor- en nadelen van dit type verwarming

https://www.vroomcentraleverwarming.nl/convectoren/

Voor- en nadelen van convectoren. + De ruimte wordt sneller én gelijkmatiger opgewarmd dan met radiatoren (weinig tot geen temperatuursverschillen binnen dezelfde ruimte). + Convectoren verbruiken 10% minder energie dan radiatoren. + Het gaat dus om een milieuvriendelijke vorm van verwarmen. + Convectoren worden niet zo heet als radiatoren en ...