Warmte-units online kopen

Independer korting

Warmteterugwinning: hoe werkt een WTW installatie? - Independer

https://www.independer.nl/energie/info/besparen/ventilatie/wtw-installatie

Toon alles. Wat is warmteterugwinning? Warmteterugwinning (WTW) is een manier om warmte uit afvoerlucht en afvoerwater te hergebruiken. Alleen de warmte wordt gebruikt: de lucht of het water zelf worden naar buiten afgevoerd. Door het hergebruik van warmte ga je slim om met energie.

Bezoek Independer met korting
€ 18,00 korting
Essent korting

Buitenunit warmtepomp: alles wat je moet weten | Essent

https://www.essent.nl/kennisbank/verwarming/hoe-werkt-een-verwarmingsinstallatie/buitenunit-warmtepomp
Gevonden in: Essent kortingscode

Voor de efficiëntie én voor je portemonnee. Van plaatsing tot grootte, we leggen alles uit wat je moet weten over de warmtepomp-buitenunit. Een warmtepomp verwarmt je huis zonder gas. De elektrische pomp vervangt je cv-ketel of werkt hiermee samen. Hij gebruikt hiervoor warmte uit de lucht of bodem. Een slimme en duurzame keuze dus.

Bezoek Essent met korting
€ 16,75 korting
Vattenfall korting

Stadsverwarming | Met stadswarmte zit je goed | Vattenfall

https://www.vattenfall.nl/stadsverwarming/

Bij stadsverwarming gebruiken we de warmte die vrijkomt bij het opwekken van stroom of bij het verbranden van afval. De warmte gaat via een ondergronds leidingnet naar je huis of bedrijf. Stadsverwarming is een alternatief voor losse cv-ketels op aardgas. Onderhoudsvrij, zorgeloos en veilig.

Bezoek Vattenfall met korting

Alles over de warmte-unit | HVC Groep

https://www.hvcgroep.nl/ons-verhaal/tips-en-weetjes/alles-over-de-warmte-unit

De warmte-unit regelt warme radiatoren en vloerverwarming en zorgt voor warm water uit de kraan. Wij leggen je graag uit hoe deze werkt en wat je zelf kan doen en wanneer hulp nodig is.

Ventilatie + warmteterugwinning | Zehnder Group Nederland

https://www.zehnder.nl/nl/ventilatie/warmteterugwinning

Creëer een gezond binnenklimaat met Zehnder. Kies voor warmteterugwinning bij ventilatie. Ontdek onze wtw-units, centrale en decentrale systemen.

AGH-Warmte unit Northrop 08-MA-20 CW4 - Warmteservice

https://www.warmteservice.nl/c/AGH-Warmte-unit-Northrop-08-MA-20-CW4/p/17000800

Warmwater bereider en drukverschilregelaar. Hoog warmwater comfort. Lage stilstandverliezen. Compacte bouwwijze. EPP warmte-isolatiebox. Dubbelwandige platenwarmtewisselaar met KIWA keur. Drukontlaste regelappendages. Hoogwaardige materialen. Warmwater capaciteit 7.5 liter van 60 graden per minuut. CV vermogen 26 kW. Productinformatie.

Buitenunit Warmtepomp {Werking + Wegwerken} | WarmerHuis

https://warmerhuis.nl/buitenunit-warmtepomp

Een buitenunit is het deel van de warmtepomp dat buiten staat. Een lucht/water of lucht/lucht (airco) warmtepomp gebruikt omgevingslucht als basis voor de verwarming van het huis. De buitenunit haalt lucht uit de omgeving en geeft dit door aan de binnenunit die het verder verwarmt. Split of monoblock buitenunit.

Stadsverwarming en warmtenetwerken | Danfoss

https://www.danfoss.com/nl-nl/markets/district-energy/dhs/district-heating/

Trends in stadsverwarming. De verschuiving in de warmtedistributiesector van één bron naar meerdere bronnen, van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energiebronnen en -surplussen, en van hoge temperatuur naar lage temperatuur stadsverwarming, brengt een aantal cruciale uitdagingen met zich mee.

Alles over onze warmtenetten | HVC Groep

https://www.hvcgroep.nl/alles-over-onze-warmtenetten

Het warme water stroomt via een warmte-unit (in de meterkast) de verwarmingsinstallatie van de woning in. De warmtewisselaar in de warmte-unit verwarmt het koude kraanwater. Na warmteafgifte in de woning stroomt het afgekoelde water via een retourleiding terug naar de warmtebron. Daar wordt het water opnieuw opgewarmd en herhaalt het proces zich.

Alles over warmte terugwin installaties | Feenstra

https://www.feenstra.com/ventilatie/over-warmte-terugwin-installatie/

Een warmte terugwin installatie is een vorm van mechanische ventilatie. Het systeem voert vuile lucht af en blaast schone lucht terug in huis. De schone lucht krijgt via een warmtewisselaar de warmte van de vervuilde lucht. Zo zorgt een wtw-installatie voor een gezond binnenklimaat en behaaglijke warmte. Hoe werkt een warmte terugwin systeem?

Warmteterugwinsysteem voor particulieren - Warmtefonds

https://www.warmtefonds.nl/particulieren/energiebesparende-maatregelen/warmte-terugwinsysteem

Een warmteterugwinsysteem waarmee je het binnenklimaat van je huis regelt, wint warmte terug uit ventilatielucht. De warmtewisselaar onttrekt de warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt om verse lucht op te warmen die van buiten naar binnen komt.

Ervaar het optimale comfort met AGH warmte-units

https://14fcff3ca6395ea19180-e28dea9290b98a380fe8af8e9eca99dc.ssl.cf3.rackcdn.com/pdf-13763548.pdf

De AGH warmte-units sluiten perfect aan op de huidige behoefte van de energiemarkt en bieden de eindgebruiker optimaal comfort voor zowel verwarming als warm tapwater. AGH warmte-units staat voor kwaliteit, optimale benutting van warmte en innovatie. Hierdoor is in korte tijd een marktleiderschap verkregen.

Duurzaam | Warmteterugwinunit | Warmteservice

https://www.warmteservice.nl/Duurzaam/Warmteterugwinunit/c/202

Verbeter de leefkwaliteit van uw woning. Met een warmteterugwinunit of WTW douche kunt u niet alleen kosten en energie besparen, maar ook het leefklimaat in uw huis aanzienlijk verbeteren. Bij Warmteservice besteld u Ventilatie WTW / warmteterugwinunits van de merken Itho Daalderop, Zehnder en Inventum.

4.000 Flamco warmte-units krijgen een software-update

https://nieuws.hvcgroep.nl/nieuws/4000-flamco-warmte-units-krijgen-een-software-update

Nieuws. 4.000 Flamco warmte-units krijgen een software-update. software-update. Producent Flamco heeft een aanpassing in de software gemaakt die de storing voorkomt. De komende tijd gaat Flamco bij alle 4.000 woningen langs om de warmte-units te voorzien van deze nieuwe software. Na de update werkt de warmte-unit weer zoals het hoort. 1 op de 10.

Aansluiten op een warmtenet - Warmtefonds

https://www.warmtefonds.nl/particulieren/energiebesparende-maatregelen/aansluiten-op-warmtenet

Een warmtenet, ook wel stadsverwarming genoemd, is een netwerk van leidingen onder de grond waar warm water doorheen stroomt. Als je jouw woning laat aansluiten op een warmtenet heb je ook vloer- of wandverwarming en radiatoren nodig om daadwerkelijk van warmte in jouw huis te kunnen profiteren.

warmte van HVC | HVC Groep

https://www.hvcgroep.nl/warmte

Warmte van HVC is een slim en duurzaam alternatief voor aardgas. Warmte wekken we lokaal op vanuit duurzame bronnen zoals aardwarmte. We leveren die warmte via warmtenetten aan woningen en gebouwen bij jou in de buurt. Samen gaan we voor een schone toekomst voor de volgende generaties. ga direct naar. warmtestoringen. warmtetarieven.

Wat is een warmteterugwinningsunit (WTW)? - Klimaatexpert.com

https://www.klimaatexpert.com/ventilatie-wtw/wat-is-een-warmteterugwinningsunit-wtw

Wat is een warmteterugwinningsunit (WTW)? Energiezuinig ventileren. Voor een goed binnenklimaat zijn er 3 dingen nodig: een prettige temperatuur, aanvoer van verse buitenlucht en afvoer van oude lucht. Ventileren.

Itho Daalderop - Balansventilatie met warmteterugwinning

https://www.ithodaalderop.nl/nl-NL/consument/productoverzicht/A04_02

Complete range warmteterugwinunits. Itho Daalderop beschikt over een uitgebreide range van warmteterugwinunits (WTW-units), die variëren in capaciteit en toepassing.

Wat is een warmte-unit | Warmtenet Gorinchem

https://www.warmtenetgorinchem.nl/nieuws/wat-een-warmte-unit

Een warmte-unit is over het algemeen kleiner dan een cv-ketel. De grootte is ongeveer 58 cm x 57 cm x 26 cm (b x h x d). We plaatsen de warmte-unit vaak in de meterkast. Maar soms ook in de badkamer of een andere geschikte ruimte in huis. Dit kan per woning verschillen. Maakt de warmte-unit geluid?

AquaHeat Stations Warmte-units - Fortes-es.nl

https://fortes-es.nl/productgroup/aquaheat-stations/

AquaHeat Stations: een nieuwe generatie warmte-units en grote (prefab) afleverstations voor warmte en koude distributiesystemen. In een capaciteitsbereik van 21 kW tot 15 MW, voor woningbouw-, utiliteit en industriële projecten. De selectie, ontwikkeling en productie is compleet in eigen beheer.

Aquaheat warmte-unit | bij Bengshop.nl

https://www.bengshop.nl/aquaheat-warmte-unit-sg422580/

Geschikt voor primaire aanvoertemperatuur van > 65°C. Geavanceerde elektronische regeling voor een zeer hoog warmwater comfort. Geen bewegende delen in tapwater circuit en daardoor zeer laag drukverlies. Dubbelwandige platenwarmtewisselaar met Kiwa keur. Geavanceerde warmhoud functie instelbaar.