Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Elektrische sigaretten

Wil jij ook van die ellendige echte sigaretten af die alleen maar slecht zijn voor je eigen gezondheid? Ga dan over op de elektrische sigaretten waardoor jij gegarandeerd gezondere dampen inademt. In Elektrische sigaretten zit namelijk geen teer waardoor je sowieso al wat gezondere dampen inademt en je kunt ook kiezen uit heel veel verschillende smaken.  

Een elektrische sigaret werkt op dampen van water, waardoor je een stuk gezondere dingen inademt en toch kunt voldoende aan jouw eigen rookbehoeften. Let op: net als een echte sigaret is ook een elektrische sigaret een verslaving, weliswaar iets gezonder, maar toch nog een verslaving. Je vindt elektrische sigaretten inclusief smaken van diverse soorten en merken en ook in vrouwelijke en mannelijke look. Laden gaat via USB, stopcontact of met batterijen.  

Ga jouw eigen slechte verslaving tegen en ga voor een elektrische sigaret voor een gezondere levenstijl. Shop jouw elektrische sigaretten online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. Het shoppen is leuker via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. 

Elektrische sigaretten