Nicotinekauwgom online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Nicotinevervanger kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/nicotinevervangers/12571/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Nicotinell Pleisters TTS 30 - 21 mg - stoppen met roken - 14 stuks. Gebruik dit middel niet wanneer u niet of slechts af en toe rookt of wanneer u allergisch bent voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Nicotinell behoort tot de groep geneesmiddelen die gebruikt worden als hulpmiddel bij het stoppen met roken.

De voor- en nadelen van nicotinekauwgom - InfoNu

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/verslaving/120582-de-voor-en-nadelen-van-nicotinekauwgom.html

Nicotinekauwgom is, zoals de naam het al aangeeft, kauwgom die een bepaalde hoeveelheid nicotine bevat. Deze hoeveelheid komt langzaam tijdens het kauwen vrij en wordt zo aan het lichaam afgegeven. De bedoeling is dat de afkickverschijnselen tijdens het stoppen met roken minder zijn dan wanneer men 'cold turkey' stopt.

Nicotine kauwgom kopen bij De Online Drogist: stop met roken

https://www.deonlinedrogist.nl/nicotine-kauwgom/

Bij DeOnlineDrogist.nl hebt u de keuze uit diverse smaken nicotinekauwgom. Wilt u een gewone frisse kauwgomsmaak, ga dan voor mint. Maar houdt u wel van een lekker smaakje, kies dan eens drop of fruit. De Nicotinell kauwgom komt bovendien in twee soorten doseringen, namelijk met 2mg nicotine en 4 mg nicotine.

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Nicotine kauwgom mint MAE 2 mg ...

https://www.geneesmiddeleninformatiebank.nl/bijsluiters/h115487.pdf

1 november 2021 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Nicotine kauwgom mint MAE 2 mg Nicotine kauwgom mint MAE 4 mg Nicotine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat

Stichting Stop Bewust | Stoppen met roken

https://www.stichtingstopbewust.nl/hulpmiddelen/nicotinevervangers/

Nicotinekauwgom is gewone kauwgom waar nicotine aan is toegevoegd. Door te kauwen geeft de kauwgom nicotine af aan het lichaam waardoor de trek in een sigaret minder zal worden. Het grote voordeel aan nicotinekauwgom is dat jij zelf de controle hebt over de hoeveelheid nicotine die je lichaam binnenkrijgt.

NICORETTE® Kauwgom | NICORETTE®

https://www.nicorette.be/nicorette-producten/kauwgom

NICORETTE® Kauwgom: de nicotinekauwgom uniek bestrijdt actief ontwenningsverschijnselen . Lees nu meer! Effectief: NICORETTE® Kauwgom onderdrukt succesvol ontwenningsverschijnselen Aangewezen voor de methode 'onmiddellijk stoppen' en voor de methode 'minderen en dan stoppen' De kauwgom is verkrijgbaar in 2 verschillende doseringen (2 mg en 4 mg) en in 3 smaken (Classic, Fruit en Freshmint)

Stoppen met roken: nicotinevervangers | Mens en Gezondheid ... - InfoNu

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/verslaving/45515-stoppen-met-roken-nicotinevervangers.html

Nicotinekauwgom wordt verkocht onder de merknamen Nicorette en Nicotinell en is verkrijgbaar in meerdere sterktes. Ook nicotinekauwgom is helaas niet voor iedereen geschikt. Voor onder andere mensen die slechts af en toe roken, mensen jonger dan 18 jaar en mensen die borstvoeding geven is nicotinekauwgom niet geschikt.

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER Nicotinell Cool Mint 2 mg ...

https://db.cbg-meb.nl/bijsluiters/h26069.pdf

wanneer u nicotinekauwgom gaat gebruiken. Uw insuline- of medicatiebehoeftes kunnen veranderen - een overactieve schildklier (hyperthyroïdie) heeft - overactieve bijnieren (feochromocytoom) heeft - lijdt aan een geschade nier of een leverziekte heeft - maag- of darmzweren of een ontstoken slokdarm (de doorgang tussen de mond en de maag)

Hulpmiddelen stoppen met roken - Smokefree

https://smokefree.nl/hulpmiddelen/

Nicotinevervangers bij het stoppen met roken. Naast de medicijnen zijn er ook een aantal nicotinevervangers beschikbaar die de kans op stoppen met roken vergroten met 50 tot 70%. Met deze middelen (nicotinepleisters, kauwgom of zuigtabletten) breng je je nicotinespiegel op een voor jou acceptabel niveau.

Kruidvat Nicotine Fruit 2mg Kauwgom | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-nicotine-fruit-2mg-kauwgom/p/2708217

Nicotinekauwgom 2mg fruit. Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding Mogelijk. Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap Mogelijk. Inhoud (Netto) 24 stuks. Registratie Nummer 110456. Afleverstatus RVG UAD

Nicotinekauwgom: wat het is en hoe gebruik je het?

https://gezonderleven.com/nicotinekauwgom-wat-het-is-en-hoe-gebruik-je-het/

Nicotinekauwgom is een soort van vervangende therapie die is ontworpen om je te helpen pijnloos en effectief te stoppen met roken. Er zijn verschillende varianten kauwgom met uiteenlopende nicotineconcentraties, van 2 tot 4 mg.

Kruidvat Nicotine Mint 4mg Kauwgom | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-nicotine-mint-4mg-kauwgom/p/2708196

Kruidvat Nicotinekauwgom 4mg mint. Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding Mogelijk. Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap Mogelijk. Inhoud (Netto) 24 stuks. Registratie Nummer 110459. Afleverstatus RVG UAD

Kruidvat Nicotine Mint 2mg Kauwgom | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-nicotine-mint-2mg-kauwgom/p/2708210

Nicotinekauwgom 2mg mint. Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding Mogelijk. Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap Mogelijk. Inhoud (Netto) 24 stuks. Registratie Nummer 110458. Afleverstatus RVG UAD

Verslaafd aan nicotine kauwgom: Wat nu? - Hypnose Instituut Nederland

https://hypnoseinstituutnederland.nl/verslaafd-aan-nicotine-kauwgom-nu/

Hypnose kan bijvoorbeeld helpen met gezond eten. Net als met stoppen met roken, kan stoppen met nicotine kauwgom met behulp van hypnose. Vooral overtuigingen over nicotine kauwgom, stress en andere factoren spelen een belangrijke rol in de reis naar gewoon helemaal nergens verslaafd aan te zijn.

Nicotine kauwgom kopen? Bekijk ons online assortiment | Etos

https://www.etos.nl/zelfzorg/stoppen-met-roken/nicotine-kauwgom/

Nicotine kauwgom heeft een frisse smaak en is verkrijgbaar in een handige meeneemverpakking. Zo ben je altijd voorbereid als je plotseling trek krijg in een sigaret. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Gebruik je liever geen nicotinekauwgom? Bij Etos vind je ook nicotine pleisters, nicotine zuigtabletten en nicotine mondspray van diverse merken.

Nicotinevervangers: werken ze en hoe gebruik je het? | Etos

https://www.etos.nl/advies/roken/nicotinevervangers/

Hoe werkt nicotinekauwgom en hoe werken nicotinetabletten? Nicotinekauwgom en -tabletten zorgen ervoor dat je nicotine via de mond binnenkrijgt. Je neemt er één in als je de aandrang voelt om te roken. Belangrijk om te weten is dat de nicotine minder goed wordt opgenomen als je zure dranken zoals frisdrank, koffie en vruchtensap drinkt.

nicotine | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen/nicotine

Nicotine als medicijn is een ontwenningsmiddel. Het is te gebruiken als hulpmiddel bij stoppen met roken. Stoppen met roken is voor veel mensen moeilijk. Na stoppen kunt u last krijgen van psychische en lichamelijke klachten, waardoor u opnieuw naar roken verlangt. Deze klachten ontstaan onder andere doordat uw lichaam gewend is geraakt aan ...

Nicotinell kauwgom ervaringen | Nicotinell

https://www.nicotinell.nl/nicotinell-kauwgom

Zo gebruik je Nicotinell ®kauwgom. Kauw langzaam totdat de smaak van nicotine sterk wordt. Laat de kauwgom tussen je wang en je tandvlees rusten. Begin de kauwgom opnieuw te kauwen wanneer de smaak verdwijnt. Herhaal dit kauwproces gedurende 30 minuten voor een geleidelijke afgifte van nicotine.

Nicotinekauwgom gebruiken om te stoppen met roken

https://ikstop.nl/nicotine-kauwgom

Nicotinekauwgom is bedoeld voor rokers met nicotineafhankelijkheid. Het is eigenlijk niet geschikt voor personen die : niet roken of slechts af en toe roken; jonger zijn dan 18 jaar; borstvoeding geven; recent een hartinfarct of beroerte hebben gehad; last hebben van angina pectoris (pijn op de borst, meestal bij inspanning, door zuurstoftekort van het hart)

Nicorette Mint 2mg Nicotinekauwgom | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/nicorette-mint-2mg-nicotinekauwgom/p/5549083

Hoe gebruik je Nicorette Mint 2mg Nicotinekauwgom? • Kauw de kauwgom traag • In de meeste gevallen zijn 8 tot 12 kauwgommen per dag voldoende, tot een maximum van 24 per dag. Het is niet aan te raden de behandeling langer dan 1 jaar voort te zetten. De kauwgom is geschikt voor zowel een directe rookstop als voor stapsgewijs stoppen met roken.