Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij altijd voordelig gebruik maken van lage energiekosten en gas, dan ben je bij Energie Direct aan het goede adres. Bij Energie Direct profiteer je namelijk van gigantische lage tarieven als het gaat om gas en energie zodat jij flink kunt besparen. Bij Energie Direct vind je diverse abonnementen die je in contractsvorm kunt afsluiten waardoor jij gegarandeerd voor een aantal jaar een laag tarief betaald.

Het tarief wat wordt vastgesteld hangt af van het soort woning waarin je woont en wat de gezinssamenstelling is, want eerlijk is eerlijk, 4 personen gebruiken nu eenmaal meer stroom dan 2 personen in het zelfde huis. Ook een vrijstaande woning zal meer moeten stoken dan een tussenwoning. Bij Energie Direct kun je kiezen voor een vast tarief per maand of kies je voor wat je verbruikt per maand.

Eén van de voordeligste energieleveranciers is Energie Direct. Bekijk daarom snel het aanbod aan energie en gas via Energie Direct en sluit jouw abonnement online af via 24/7 Discount zodat je profiteert van ledenkorting bij het afsluiten. Zo wordt het nog fijner om een keer de verwarming aan te zetten of even wat langer te douchen dan noodzakelijk.

Korting Energie Direct

Energie Direct

€ 20.25 korting
Bezoek Energie Direct met korting