Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op zoek naar een originele manier van promotie op jouw auto of bestelbus en wil je daarvoor een mooie foto kunnen gebruiken? Kijk dan eens bij Fotosticker.net voor de mogelijkheden voor een leuke promotie van jouw bedrijf omdat je hier je eigen stickers kunt bestellen met een mooie foto. Je kunt kiezen voor standaard formaat, panorama formaat of standaard formaat vanaf 15x15cm. 

Bekijk de mogelijkheden voor foto op stickers en bestel direct online via Fotosticker.net. Profiteer van leuke acties van Fotosticker.net zodat je kunt profiteren van lage prijzen. De stickers verkleuren niet, zijn kleurecht en zijn geschikt voor caravans, auto's, bussen, gladde wanden en deuren zodat jij overal de leukste stickers kunt plakken. Het enige wat je moet doen bij het plakken is de ondergrond nat maken en de sticker op een nette manier opplakken zodat er geen luchtbellen achter zitten.

Bekijk de mogelijkheden voor het drukken op stickers op 24/7 Discount en bestel direct online zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account.

Korting Fotosticker.net

Fotosticker.net

4.25% korting
Bezoek Fotosticker.net met korting