Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Golfschoenen

Is jouw favoriete bezigheid een rondje wandelen over de golfbaan en een leuk balletje slaan op één van 18 holes die de golfbaan rijk is, dan doe je er goed aan om goede golfschoenen te shoppen. Golfschoenen zijn goed voor een lange wandeling en kunnen prima in weer en wind. Zo heb je erg leuke modellen voor zowel dames als heren en kun jij een lange wandeling op de golfbaan tegemoet. Een gemiddelde golfbaan geeft je toch zeker 3 km wandelruimte en dan zijn goede golfschoenen van belang.  

Golfschoenen vind je van merken als Ecco, Nike, Puma en vele andere merken en ook in diverse kleuren. Zo kun je de leukste golfschoenen bij jouw golfoutfit shoppen en steel je de show. De schoenen zijn vaak voorzien van een goede en stevige zool waar je een goed stuk op kunt lopen.  

Mooie golfschoenen vind je online via 24/7 Discount en dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan mooie golfschoenen bij de aangesloten webshops en profiteer vandaag nog van fijne korting op jouw bestelling. Shoppen is leuk via 24/7 Discount, want alleen dan krijg jij ledenkorting!

Jumbo Golfwereld
2.50% korting
Bezoek Jumbo Golfwereld met korting